Ronaldo, odmori se i nastavi da pokušavaš! Ovo ti se već desilo...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.09.2018.
09:36
Izvor: Sportske.net

Juventus ide na odmor sa perfektnim učinkom, ali bez Kristijanovog gola. I dok pritisak raste, u klubu nisu zabrinuti...

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Mediji su gotovo jednoglasni, Ronaldo je na svojoj koži osetio šta znači Serija A, koliko je teško davati golove. Juventus pobeđuje, ali je i protiv Lacija, i juče u duelu u Parmi, najbolji igrač sveta odigrao znatno slabije nego na otvaranju u Veroni, kada takođe nije zatresao mrežu.

Juče je probao osam puta, jednom u okvir gola, ali je najbolju šansu imao glavom, kada je sreća spasila Sepea.

Za uspomenu na "Tardini" dobio je šljivu ispod oka, sledi pauza, a Alegri kaže da će biti dobro da se Portugalac odmori.

"Ovde u Italiji su stvari različite, ali njemu nedostaje sreće. Pobeđujemo, i nadam se da ćemo isto činiti i kada on bude proradio. A počeće da daje golove, potrebno je malo vremena i sreće", kaže trener Juventusa.

On dodaje da je Ronaldo igrao dobro, da se trudio.

"Bio je zadovoljan posle meča, probao je sve, nama je najvažnije da pobeđuje, a sada će Kristijano imati dve nedelje da se spremi za ono što nas čeka, pravo prvenstvo počinje posle pauze", dodaje Alegri.

Ronaldo očigledno ne može da se navikne na igru Juventusa u kojoj mu nije sve podređeno kao u Realu, ali i saigračima je potrebno vreme, iako su pokušavali da mu u finišu omoguće da razbije maler.

Nije da mu se ovo nije desilo u karijeri, recimo prošle godine na osam mečeva u šampionatu Španije, praktično dva meseca nije dao gol, ali je stigao do kote 26. Takođe, u drugoj godini u Realu, prvoj Murinjovoj, nije dao gol u prva tri meča, na kraju je završio na koti 40.

Ipak, jasno, što vreme bude odmicalo, pritisak će biti sve veći, međutim, slede posle pauze, dueli sa Sasuolom kod kuće, kao i start Lige šampiona što je njegovo takmičenje, pa će biti prilike da otvori konto u dresu Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Sunday, 02.09.2018
14:07

Bice dana za megdana, samo polako..

avatar
Marko7
Sunday, 02.09.2018
12:51

Normalno, nema Ramosa, Marsela i Modrica, ljudi koji su radili sve da on na kraju pokupi kajmak, da se cini kao da je najbitniji igrac reala. Sad kad nema njih ne moze da se pokupi.

avatar
Badr Hari
Sunday, 02.09.2018
11:09

Nema veze što u Španiji nije 8 utakmica zabio gol, a ovde tek 3, mnogo lepo zvuči priča kako se u Italiji ne daju golovi tako lako, kako su odbrane znatno bolje nego u Španiji, a sama liga znatno kvalitetnija. Ali nisu golovi sve, 'aj'mo malo o njegovim briljantnim prodorima, sjajnim pasovima, fantastičnim asistencijama, maestralnim driblinzima - ipak je on 'najbolji na svetu svih vremena', kako i sam kaže. :D Ili ipak golovi jesu sve? :D

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 02.09.2018
11:06

..Kalco nije Primera!

avatar
GoHardCAMPEONES
Sunday, 02.09.2018
16:06

Nije ni Juventus Real Madrid ;) Po tvome ispada da je i Liga Sampiona slabija od italijanske lige jer je i tamo ovaj davao golove sa Realom :D

avatar
Maksimus
Sunday, 02.09.2018
10:51

U Realu svi igrali za njega, ovde ih bole

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 02.09.2018
10:45

Pritisak raste ? 3 pobede , 9 boda , kakav crni pritisak ?!

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 02.09.2018
10:22

Zasto bi bili zabrinuti ? Pa i Juventus zadnji 8 godina tesko pocinje uvek prvenstvo ali velicina ekipu je i kad ne igra dobro pobeduje i resavaju utakmice oni od koji se ne ocekuje... Golovi Ronaldo ,Dybala,Costa docice kad uhvate formu i realizaciju za mesec dana i protiv jacih i ofanzivnih ekipa.

avatar
Mangus
Sunday, 02.09.2018
09:56

Dok se trudi, trci,radi za tim, nema zime. Golovi ce doci.