Ronaldo objasnio mami zbog čega je Juventus ispao!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 17.04.2019.
14:43
Izvor: Sportske.net

Čini se da je na pravom tragu, previše se toga očekivalo da napravi sam...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je bio veoma razočaran nakon utakmice, prvi put u četiri godine neće se boriti za titulu prvaka Evrope, a otišle su u nepovrat i šanse za "Zlatnu loptu".

Italijanski mediji ga ne krive, ali kažu da on nije dovoljan sam da odvede Juventus do krova Evrope.

"Fudbal nije matematika, ne znači ako dovedete Ronalda da ćete automatski pobeđivati", rekao je Alegri koga navijači najviše krive.

Ronaldo nije pričao, ali njegova mama Dolores je otkrila šta joj je rekao neposredno posle meča.

"Bilo mu je teško, i zbog navijača i zbog saigrača, ali rekao mi je da nije čarobnjak i da sada ne vredi, ispali su i da život teče dalje"
, objasnila je Dolores Aveiro.

Ronaldo će ostati u Juventusu, o tome nema ni govora, on je čvrsto rešen da sa klubom osvoji Ligu šampiona, a italijanski prvak će se dodatno pojačati na leto...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 18.04.2019
15:09

Jedino zbog čega mu je teško je što će sada njegov marketing imati jako težak zadatak da mu izboksuje ZL. Biće jako teško, mada ne i nemoguće sa obzirom šta je njegov marketing i do sada radio, ali će morati da proglase kao glavni kriterijum za dodelu ZL broj uzastopnih utakmica sa datim golom u nokaut fazi LŠ i broj golova za preokret nakon poraza u prethodnoj utakmici. :D

avatar
GoHard
Friday, 19.04.2019
16:54

Nije da mu je bilo tesko da osvaja zlatne lopte kad su mu konkurenti bili igraci iz Reala a ne ovi sto igraju do cetvrtfinala LS

avatar
Badr Hari
Saturday, 20.04.2019
00:56

Njemu nije, al' njegovom marketingu bogami jeste - morali su da produžavaju glasanje mesec dana sve dok mu ne nameste dovoljan broj glasova za 'osvajanje' ZL, morali su da izmišljaju svake godine nova 'pravila', morali su da potplaćuju sve redom, morali su da kreću u najagresivnije kampanje još u avgustu itd.

avatar
scofield
Thursday, 18.04.2019
03:36

Ronaldo je dao Ajaksu po gol u obe utakmice. Za Atletiko i da ne pricam, bez njega ne bi nikad dali 3 gola Atletiku. Problem je sto ostali igraci nisu ni blizu njegovom nivou a ni trener. Inace daj boze da Ajaks osvoji, najlepse igraju tu nema govora.

avatar
Boran83
Wednesday, 17.04.2019
20:45

Suvise se oslanjaju na njega, dao je svoj maksimum protiv atletika bukvalno sam ih je izbecio, dao je gol sinoc ali ne moze covek sve sam. Sta je vise mogao da uradi? mozda su opet ocekivali het trik od njega. Gde je su sinoc bili Dibala, Matiudi, Bernadeski, Pjanic, i Dzan? ko da nisu ni igrali, Ajaks ih je pojeo u drugom delu i da nisu imali Scesnog primili bi jos tri komada.

avatar
Misosesic
Wednesday, 17.04.2019
17:52

Ne može ni on sve sam.

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 17.04.2019
17:00

nikad je uzeti nece....postoji fudbal i usiljen fudbal tj juventus....tako da...pre ce na vrhu biti mancester ponovo a mozda i pariz...mada taj vestacki klub ce se ugasiti za godinu dve ako ne osvoje!

avatar
forza ACM
Wednesday, 17.04.2019
15:44

mogu oni da dovedu i messija al lige sampiona za merdu nece da bude nista za italijane dok se ne vrati milan na staze stare slave