"Ronaldo nije dovoljan za Ligu šampiona"

Autor: Nikola Miloradović
petak 17.08.2018.
00:00
Izvor: Sportske.net

Iskusni vezista izneo svoje mišljenje, da li je u pravu?

Juventus Twitter
Juventus Twitter

Povezane vesti

Juventus je ovog leta doveo istorijsko pojačanje u vidu Kristijana Ronalda.

Platili su Portugalca nešto više od 100 miliona evra, dobio je petostruki osvajač "Zlatne lopte" i 30 miliona evra godišnje, što je za italijanske uslove ogromna svota.

Angažovali su i nekoliko jako dobrih pojačanja pored Ronalda, stigli su u klub i Žoao Kanselo, Emre Džan, Leo Bonući i Matija Perin, ambicije u Torinu su najviše.

Ipak, Vesli Snajder smatra da to nije dovoljno za "ušati" trofej Lige šampiona.

"Može li Juve da osvoji Ligu šampiona sada kada ima Ronalda? Ne, mislim da ne mogu.

Mišljenja sam da jedan igrač ne može da promeni sve, čak iako je taj igrač Ronaldo. Juve je bio dobar u Ligi šampiona prethodnih godina, ali jedan igrač im neće osvojiti to takmičenje.

Postoje jači timovi od Juventusa. Sa druge strane, što se tiče lige, bio bih iznenađena da ne osvoje, dok im za Ligu šampiona, treba nešto više od Ronalda.

Prema mom mišljenju, Kristijano Ronaldo neće imati nikakvih problema u Italiji, on ima kvalitet i veoma je profesionanal. Brzo će se adaptirati, u to sam uveren, nema šanse da on ne uspe
", izjavio je Snajder, koji je svojevremeno sa Interom osvojio čuvenu tripletu (2010. godine).

Brazil Soccer WCup Netherlands

Dakle, iskusni holandski fudbaler ne veruje u Juve, prema njegovom mišljenju ima nekoliko ekipa koje su jače od "Bjankonera", ali vreme će pokazati da li je u pravu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 17.08.2018
17:28

NIje jedan igrac. Imaju sad bas ceo tim vrh. Na svakoj poziciji po nekoliko igraca. Najbolje bekove, stopere, 6 odlicnih igraca na sredini. Dibala, Kosta, Bernardeski napred... Potencijal je nemerljiv.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 17.08.2018
12:07

posteno bi bilo reci ima tu pet sest ekipa koji su tu negdje oko vrha a za osvojiti treba se puno toga poklopiti

avatar
Boixos_Nois
Friday, 17.08.2018
10:46

Naravno da nije. Potrebne su i Realove sudije :)

avatar
Agent Provocateur
Friday, 17.08.2018
10:14

Neka teren govori. Za sada jedino sigurno je da je Real koji je taj trofej osvajao 4 od poslednjih 5 sezona znatno slabiji tako da su vrata otvorena za druge. Bajern manje vise nepromenjen, bez Vidala i sa godinu dana starijim Robenom i Riberijem. Atletiko, Barsa, Juve se znatno pojacali i tu se zavrsava lista stalnih ucesnika polufinala. Romi je ono bio one-off a kao kandidati sada se javljaju Liverpul i City mada englezi nekako uvek kubure sa kriterijumom sudjenja na kontinentu, naviknu na ono tabanje po PL i onda ispastaju u LS.

avatar
The_Matrix
Friday, 17.08.2018
08:56

Nije da nije rekao istinu. Oni nemaju golmana svetske klase, odbrana je sacinjena od dva jako stara igraca, jednog koji je prosle godine podbacio i jednog neverovatnog ofanzivca i jako loseg defanzivca. U veznom redu jedino je Pjanic taj visoki kvalitet i napad imaju brutalan. Da su sve linije ekipe na nivou napada bez sumnje bi bili apsolutni favoriti...ovako spadaju u grupu, ali ima i boljih. Npr cak je i Real Madrid na istom nivou, mozda cak u vecem sa boljim golmanom, odbranom i veznim redom.

avatar
Brazilero11
Friday, 17.08.2018
04:29

Slozio bi se sa Snajderom da nije u pitanju Ronaldo, jer ovaj covjek ima neku auru srece oko njega koja ga prati zadnjih nekoliko godina, da je dobar igrac? Predobar je. Da su njegove ekipe zasluzile ove trofeje? Nisu.

avatar
GoHardCAMPEONES
Friday, 17.08.2018
01:29

Kaze mi navijac juventusa na ovom sajtu, sramota je primiti 4 gola na debiju, no veca je sramota primiti ih u finalu lige sampiona :) Ronaldo im nece doneti pobednicki mentalitet, tu su finala i finala izgubljena u suzama :)

avatar
Friday, 17.08.2018
00:24