Ronaldo - Ne zna zbog čega, ali život mu se lagano pretvara u pakao! Teorija zavere, ko stoji iza svega?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.10.2018.
10:55
Izvor: Sportske.net

Parafrazirali smo kultnu rečenicu iz "Mi nismo anđeli", ali sve što se dogodilo Ronaldu nakon odlaska iz Reala ga je uverilo da neko stoji iza loših stvari koje mu se dešavaju. On ima svoju teoriju zavere...

Epa/Juan Carlos Cardenas
Epa/Juan Carlos Cardenas

Povezane vesti

Stvari su ozbiljnije nego što se u prvi mah mislilo, u prilog tome govori i Ronaldova odluka da angažuje verovatno najboljeg advokata na svetu kada su u pitanju ovakvi slučajevi, optužbe za silovanje od strane slavnih, odnosno kako to oni zovu lažna optužba za izvlačenje novca.

Policija Las Vegasa je ponovo otvorila istragu, ali ono što se saznaje je da traže dokaze kako bi bila podignuta optužnica, počev od medicinskih nalaza da je Kristin Majorga silovana.

Ovo nije lako za Ronalda jer se nadovezuje na slučaj iz filmske industrije, "slučaj Vajnštajn" koji je kroz pokret #metoo ohrabrio mnoge žene da izađu u javnost i upere prstom u zlostavljača.

Da li je to ovde bio slučaj, to će jasno odlučiti policija, a onda i sud, tek ovo je teško naškodilo imidžu Ronalda. Sponzori su zabrinuti, akcije Juventusa koje su skočile u nebo posle dovođenja Portugalca, sada su u padu, izgubile su oko 10% vrednosti.



"Republika" piše da je Ronaldo uveren u zaveru.

Naime, on smatra da se iza svega krije osveta Reala, prvo, zbog činjenice da je izbačen iz trke za najboljeg igrača Lige šampiona, negativnog publiciteta kada je odbio da se pojavi u Grimaldi forumu. Prema njegovom mišljenju Perez je oživeo zaboravljeni slučaj, Realu ne ide bez Ronalda, pa iako se obavezao da ćuti kako bi ga pustili u Juventus, jasno je da ima mnogo negativnih emocija prema predsedniku koji ga je slagao oko povišice.



Ovo je teorija zavere, ali Ronaldo je sklon da u nju poveruje, jer mu se van terena od dolaska u Torino desilo mnogo negativnih stvari. Što se terena tiče, dao je tri gola, manje od očekivanog, ali to nikoga ne brine jer Juventus pobeđuje. Ipak, isključenje, gotovo sramno, protiv Valensije ga je uverilo da Juve nije Real i neće moći da ga zaštiti od sličnih situacija.

Uz to, on je optužio klub još ranije da stoji iza čitave priče o neplaćenom porezu, da je greška krenula od njih, a Perez i Real su se odmah distancirali od čitave priče. Čak u tim danima, kada se pisalo o čitavom slučaju, madridski mediji su uvek donosili slike Ronalda u dresu Portugala, a ne u dresu Reala, podsetimo bilo je to posle Kardifa, godinu dana pre nego što je napustio klub.

Kako će se ovo odraziti na formu Portugalca?

Ostaje da vidimo i danas u Udinama, neće igrati za reprezentaciju, imaće ponovo vremena da odmori, a onda ga čekaju dva meča sa Junajtedom u kojima će biti glavna tema...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 07.10.2018
08:55

Има логике. Модрић изненађујуће доби награду. Онај смешни црвени. Ево сад и ова одједном решила да га тужи. Или је невероватан низ несрећних околности. Или му се Реал стварно свети.

avatar
amigo999
Saturday, 06.10.2018
16:25

Protivnici Ronalda i Juventusa ne mogu puno...Realovo vreme je proslo. Da se vrate na stari nivo, treba im dosta miliona i godina....

avatar
Tommy_Shelby
Saturday, 06.10.2018
14:18

Ovo je svima bilo jasno i bez ovog texta. Kakav klub takva i politika. Navikli da uzimaju najbolje pa sad kad su im uzeli najboljeg onda ajmo da mu naudimo svim silama. A pre toga imenuju Lopetegia za trenera i time automatski uticu na ishod svetskog prvenstva. Ni malo dostojanstva nemaju.

avatar
GoHard
Saturday, 06.10.2018
19:03

Izadji iz svoje zatucane selendre seljoberu

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 06.10.2018
13:16

Sigurno je da nije zasticen kao kad je bio igrac Reala i to mu nikako nije od pomoci. Izgubio je zasluzenu zl,nagradu za najbolji gol sezone,smesan crveni karton protiv valensije,dosta faktora utice na njega ali sportista sa takvim karakterom uvek izadje kao pobednik a tako ce biti i ovaj put.

avatar
neme
Saturday, 06.10.2018
12:46

Moras da vratis deo para stara fora uvek te nameste da te opljackaju znaju to najbolje Kobi Dzejson Kid Ajverson.

avatar
Coole
Saturday, 06.10.2018
12:22

Ne volim bas kristijana ali ovakvih kurvi je sve vise koje spavaju sa poznatim licnostima pa posle oce da dobiju pare preko njih i optuzuju ih. Pa sto si isla u stan sa njim, naivna ko francuska sobarica...

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 06.10.2018
11:46

Nije to zavera, to je samo svakodnevnica od koje je bio zasticen dok je bio u Real Madridu. Sad polako pocinje da zivi zivot “obicnog coveka” pa mu neke stvari nisu jasne.

avatar
Lazo Medvedji
Saturday, 06.10.2018
12:15

Apsolutno se slažem. I prisetih se one čuvene izjave Pantica u Tesnoj koži kad kaze da iako su zaštićeni, orlova, medveda i mungosa je sve manje!

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Saturday, 06.10.2018
16:05

Ako je bio zaštićen u Realu zašto je otišao iz Španije i zašto je procurila vijest da nije plaćao porez. O ovom slučaju se pisalo i prije. Od ovog neće biti ništa. Dobijao je i u Realu crvene jartone i pauzirao po 5 i vise utakmica zbog toga, pa ga real nije mogao zaštiti. Prešao je u Juve i igra za 10 mil veću platu, tako da on sigurno ne živi život običnog čovjeka.

avatar
badlander
Saturday, 06.10.2018
11:05

Lik vara na porezu,i usput malo siluje. Zašto imam onaj osećaj da ga pravite mučenikom?