Ronaldo ne poštuje Rafu Beniteza?

Autor: Miloš Marković
sreda 22.07.2015.
08:53
Izvor: Sportske.net

Ako ćemo da iznosimo zaključke na osnovu govora tela, onda ćemo se pridružiti mišljenju španskih medija.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Radoznale kamere i objektivi španskih novinara pomno prate dešavanja u Real Madridu.

U centru zbivanja je prva zveza tima, Kristijano ronaldo, kao i novi trener ekipe, Rafa Benitez.

Španac zaista pokušava i trudi se svojski da se umili Portugalcu, stvori prijateljski odnos, ali Ronaldo mu jasno stavlja do znanja da je on 'alfa' mužjak u ovom kraljevskom čoporu.

Analizirajući svaki njegov potez na treninzima u Australiji, španski mediji u prvi plan ističu njegovo nezadovoljstvo vežbama na treninzima, koje ne razume ili nemaju smisla po njemu, te kapitenovo smirivanje Ronalda, ali i oštre poglede upućene ka Rafi, poglede koji mnogo toga govore.

Uostalom, pogledajte i procenite sami.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leo barselona
Wednesday, 22.07.2015
18:07

ne volim Beniteza

avatar
Brat Pogba
Wednesday, 22.07.2015
17:09

Pa kad Perez daje Bejlu da vodi klub i u tome mora da ga podrzava Benitez Ronaldo nece da cuti i ne radi nista.

avatar
EL GRANDE BARCA
Wednesday, 22.07.2015
16:53

Ala ste smorili sa ovim.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 22.07.2015
14:17

Koliko ima klipova dje samo kamera prati Ronalda sta radi i sta prica,prosto nevjerovatno cime se ljudi bave...Apsolutno ni jednog drugog igraca ovako ne prate u stopu.

avatar
real4ever
Wednesday, 22.07.2015
13:48

Koliko samo pritiska na Real i Beniteza. Iskreno ne sviđa mi se kao trener jer je više defanzivno orijentisan, za razliku od Anćelotija, mada on zna igrati i ofanzivno ako treba. Sa Napolijem je znao itekako iznenaditi i izbombardovati protivnika. Ako ćemo iskreno još nije ni počela sezona i ništa se ne zna. Vrlo lako bi Benitez se mogao nasmijati u lice svima, jer ima odlične igrače. Ako bude znao iskoristiti njihov potencijal, vrlo lako bi mogao pokupiti sve trofeje. Kako sam vidio u prvoj utakmici njegov cilj je poboljšati igru u defanzivi i da mu je to primarni cilj, jer vjerovatno ima mišljenje da je Real u ofanzivnom dijelu strašno jak i želi uskladiti i izbalansirati tim. Biće nekih promjena to je sigurno, jer isprobava razne varijante. Pokušao je sa Heseom i Bejlom kao najisturenijim igračima mada mi se čini da to i nije bila neka dobitna kombinacija. Sve nekako navodi prema tome da će Ronaldo biti naijistureniji igrač, centarfor, dok bi Benzema mogao na krilo , naravno ako ostane, mada mislim da će na tu poziciju najvjerovatnije Rojs. Lijevo krilo bi trebalo da je rezervisano za Bejla, dok bi na mjestu 10-ke trebalo da igraju Hames ili Isko. Modrić i Kros će biti dva zadnja vezna i to bi trebalo da bude dobitna kombinacija. Njihove zamjene Kašemiro i Silva. Jedina dilema je Lijevi bek. Marselo je nedodirljiv, dok neko mora biti spreman da ga zamijeni u slučaju povrede ili kartona. Mislim da će prije ta alternativa biti Arbeloa nego Koentrao koji vjerovatno broji poslednje dane u Realu. Mnogo je staklen, teško sastavi dva mjeseca u kontinuitetu. Danilo i Karvahal će voditi borbu za početnu postavu, Varan i Ramos stoperski par dok će ih mijenjati Pepe i Načo. Nejasna je i situacija oko golmana, jer Navas nije pokazao neku veliku sigurnost u prvoj utakmici, mnogo je puta plivao u prazno, da li će Kasilja biti prvi izbor ili će ipak Perez uzdrmati svijet i dovesti prvog pika ovog prelaznog roka. De Geu, ne znam vidjećemo.

avatar
Boixos_Nois
Wednesday, 22.07.2015
11:53

Jedva čekam početak sezone odnosno početak Primere da se imam kome smijati xD

avatar
rasko
Wednesday, 22.07.2015
11:45

Retki su oni koji ga poštuju.

avatar
Misosesic
Wednesday, 22.07.2015
11:31

Hahahahhahahahah kakav naslov i kakav video!

avatar
BrutalnoIskren#7
Wednesday, 22.07.2015
10:42

Trener je trener i kao takav se mora slusati i raditi kako naredi. Mada iskreno ne vidim kako jedan Benitez moze donijeti autoritet i predstavljati autoritet CR-u. Mozda treba vremena da se CR navikne na njega ali otpustanjem Ancelotija Real je pucao sam sebi u nogu. Anceloti i Benitez su kategorije koje se veoma tesko mogu porediti, Italijan je doktor svog zanata.

avatar
Mihailo Avramovic
Wednesday, 22.07.2015
10:28

prva tri kola ga stavi na klupu pa ces da vidis kako ce da slusa

avatar
Uncounquered
Wednesday, 22.07.2015
15:29

Jeste i onda posle 3 kola Real 10 na tabeli :D

avatar
Madridismo
Wednesday, 22.07.2015
10:19

Pa dokle vise ovo medijsko pumpanje?Treba im zabraniti vise ulaske na u trening kampove,ne samo Realove nego svih timova.Eto sad će ispasti nikako ga ne postuje,i Murinjo kad je dosao vecina ih je bila oduševljena jedan od njih je i Kristijano,pa svi znamo na kraju kako se zavrsilo.Ako se po jutru dan poznaje.....

avatar
jv
Wednesday, 22.07.2015
10:07

Onaj ko je procenio da ce Benitez biti autoritet,pogotovo nekome kao Ronaldo,nije normalan. Real je otpustio najboljeg trenera na svetu i ocekuje nesto pozitivno. Ove godine nemaju sanse da uzmu titulu.

avatar
Иван Кузељевић
Wednesday, 22.07.2015
10:02

Ne vidim ja ovde ništa preterano. Sigurno ni ostali ne balave za Benitezom nešto posebno.