Ronaldo napustio karantin Juventusa, za njim još šestorica, slede kazne?

Autor: Beta Beta
sreda 07.10.2020.
13:54
Izvor: Beta

Da li su smeli to da urade?

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Karantin u kome se nalaze fudbaleri Juventusa napustila su sedmorica igrača, preneli su danas italijanski mediji.

Kako se navodi, đanluidji Bufon i Merih Demiral odlučili su da napuste kamp i vrate se svojim kućama u ponedeljak ujutro, dok su se ostala petorica odlučili da nastupe za nacionalne reprezentacije.

Rodrigo Bentakur, Huan Kuadrado, Danilo, Paulo Dibala i Kristijano Ronaldo priključili su se svojim reprezentacijama. Klub nije mogao da ih spreči u tome, te je to postala individualna odgovornost, preneli su mediji.

Otkako su prošle subote otkrivena dva pozitivna slučaja na korona virus, cela ekipa je bila u mehuru u klupskom trening centru.

Klub je odmah obavestio zdravstvene vlasti Italije koji su potvrdili da su direktnu informaciju dobili od crno-belih i oni će obavestiti tužilaštvo o imenima igrača koji su napustili izolaciju.

"Mislim da nije počinjeno ništa ozbiljno ako je neko otišao privatnim letom, možda će morati da plate kaznu", rekao je zvaničnik zdravstvenih vlasti u Torinu, preneli su italijanski mediji.

Baner 2






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 07.10.2020
14:44

Sve to treba najstrožije pokažnjavati osim jedinog koji je morao da ode, jer kao što znamo bez njega reprezentacija Portugala nema nikakvog smisla niti bi imali ikakve šanse protiv Gibraltara, Andore i Lihtenštajna, a kamoli protiv Španije, Francuske i Švedske. :D

avatar
juvealexx
Wednesday, 07.10.2020
14:41

Ako može Napoli i de laurentis da pravi "budalama" cijelu serie a mogu i igrači Juventusa ili bilo kojeg drugog kluba od sada otići samovoljno kući iz karantene kad hoće ,samo nek se licemjeri iz FIGC a i mediji nakon ovog sramotnog "presedana" u slučaju Napoli ne javljaju

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 07.10.2020
14:30

Tko je naredio karantenu ?