Ronaldo je ubeđen da osvaja "Zlatnu loptu"?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.10.2014.
13:03
Izvor: Sportske.net

Za vreme svog boravka sa reprezentacijom Portugala, Kristijano Ronaldo je govorio o "Zlatnoj lopti" i verovatnoći da će je baš on osvojiti.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Trenutno je zvanično najbolji fudbaler na svetu, odnosno nosilac "Zlatne lopte", a prema izjavi koju je dao na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Danskom, Kristijano Ronaldo je ubeđen da će osvojiti ovo priznanje ponovo.

U januaru ove godine je dobio ovo priznanje ispred Lea Mesija, a prema nekim informacijama koje ima ESPN, pet fudbalera su u ovom trenutku u trci za najboljeg na svetu.

To su Mesi, Dijego Košta, Anhel Di Marija, Kristijano Ronaldo i Tomas Miler.

"Brojevi govore za sebe, rekao sam to već nekoliko puta. Da bismo analizirali jednog fudbalera, moramo da pogledamo statistiku, dakle, nisam zabrinut.

"Zlatna lopta" nije nešto što me ostavlja bez sna, kapiteni i treneri će imati vremena da razmisle o tome ko je najbolji fudbaler na svetu u ovom trenutku
.", rekao je Kristijano Ronaldo.

"Ja ću nastaviti da dajem sve od sebe za svoj nacionalni tim, kao i za svoj klub, ali ne zavisi samo od mene ko će osvojiti "Zlatnu loptu". Videćemo u januaru šta će se dogoditi, u svakom slučaju, želim da osvojim ovo priznanje.

Poslušajte njegovu celokupnu izjavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke