Ronaldo je "najgori posao" veka?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.03.2019.
10:43
Izvor: Sportske.net

Oni ne propuštaju da napomenu, stvarno deluje kao poklon...

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Posle neverovatne večeri i tri gola protiv Atletika, Kristijano Ronaldo je na svim naslovnicama.

Italijani su očarani, nazivaju ga "vanzemaljcem", Alegri kaže da nije neočekivano ovo što je uradio.

"Zbog ovoga sam doveden", kaže Portugalac i dodaje da ovo nije njegova pobeda, već pobeda Juventusa.

Među navijačima vlada euforija, ali Portugalac dodaje da je ovo tek četvrtfinale i da treba ići korak po korak. Pošto su se izvukli protiv Atletika, Italijani su sada mnogo veći optimisti jer veruju da ne mogu da igraju tako loše kao na "Vandi" još jednom.

Kao veliki pobednik izašao je mnogo kritikovani Alegri koji je rekao da ga dežurni pljuvači zabavljaju i da je sigurno da im ništa nije jasno.

U Španiji madridski mediji napominju da je Kristijano pokazao koliko znači u ovim mečevima, a katalonski se podsmevaju Florentinu Perezu.

"Ovo je najgori posao veka. Dati za 100 miliona igrača koji sam rešava utakmice je zaista poklon Juventusu", tvrdi "Mundo Deportivo".

"Sport" dodaje da se i na rezultatima Reala vidi koliko je Ronaldo značajan za ekipu i da bez obzira na to što se vratio Zidan, ključ je Portugalac, njegov odlazak neće moći da nadoknade ma koga da dovedu.

U svakom slučaju, Ronaldo je rešavao stvari kao i prošle godine kada je postigao 15 golova u Ligi šampiona i prethodnih kada je davao pogotke u odlučujučim utakmicama, pa je jasno da sa njim u timu, Juventusove šanse za konačno osvajanje pehara u Ligi šampiona rastu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 13.03.2019
15:12

Ne prodju li cetvrt finale, opet ce biti los posao. Ne moze svetu da se ugodi.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 13.03.2019
14:57

Ako 6 meseci golovima SPAL-u, Frosinone-u, Chiev-u i sličnima 'dokazuje' da je 'jedan od najboljih na svetu' onda je sasvim 'normalno' da je golom iz čistog faula u napadu nad Huanfranom, tap-in-om koji je uz mnogo sreće prešao gol liniju i golom iz nepostojećeg izmišljenog penala protiv Atletika 'dokazao' da je 'daleko najbolji na planeti svih vremena' i da je upravo osvojio ZL koju mu još samo fizički nisu uručili. :D

avatar
deki trbic
Wednesday, 13.03.2019
14:26

Jedino ko moze da ga zameni je Azar ili Mbape

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 13.03.2019
13:48

I sva sreca da ce davati po 50 golova do 40...Smejurija realno, pratim Ronalda vec 15 godina bukvalno, i to vrlo aktivno jer je igrao za klubove koje simpatisem (dok nije dosao u Juventus) i ovo mu je najslabija sezona dosad, i to poprilicno. Ako ne uzmu LS, nisu postigli nista, protiv Napolija bi i bez pola tima bili prvaci... Svaki tim ima uzlete i padove. Sta je trebalo, da LS bude Real Madrid kup pa da ga osvajaju 10 godina zaredom? Pa toga nema ni u seoskim ligama...

avatar
jv
Wednesday, 13.03.2019
13:22

To nije uopšte pitanje, već konstatacija. Real je bez njega i Zidana prosečan tim.

avatar
mires
Wednesday, 13.03.2019
13:21

Najveci ikada...

avatar
Barca4ever
Wednesday, 13.03.2019
13:09

Cudi me da Grizman nije resio ovaj mec. Ipak je on treci najbolji na svetu. Covek je za dve klase ispod Ronalda,Mesija,Nejmara,Azara,Mbapea. Ne ubrajam Modrica jer ne igraju istu poziciju.Prevara od igraca,izvikan fudbaler.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 13.03.2019
12:43

Poklon , 100 000 000 , 33 godina kada je doveden , 60 milki god. bruto plata .... Poklon ?

avatar
UGASICE SE partizai
Wednesday, 13.03.2019
11:50

Nema potrebe da se pise uopste,svima je jasno da je covek najbolji ofanzivni igrac ikada od kada postoji ova igra. Njegov uticaj na igru je neverovatan,pa kada ne da nijedan gol i da celu utakmicu stoji kod korner zastavice,jedan igrac ce biti odmah pored njega,a drugi na 2 metra od njega i samim tim pravi visak saigracima. NAJBOLJI IGRAC IKADA!