Ronaldo ili Pjanić, statistika je neumoljiva!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 24.10.2019.
22:22
Izvor: Sportske.net

Ko je prvi izvođač slobodnih udaraca u Juventusu?

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

"Stara dama" je uspela da zabeleži preksinoć pobedu nad Lokomotivom zahvaljujući preokretu u zadnjih petnaestak minuta. Heroj šampiona Italije jeste Paulo Dibala koji je sa dva gola u dva minuta srušili Moskovljane koji su imali vođstvo od 30. minuta zahvaljujući Mirančuku.

Pored Dibale deo pažnje je poklonjen, naravno, i Kristijanu Ronaldu, ali ovog puta Portugalac nije uspeo da impresionira.

Glavna vedeta Juventusa nije imao svoje veče, može se reći da je otežao posao svom timu pošto je na svoju inicijativu preuzeo dva slobodnjaka koja su bila izglednija za Miralema Pjanića. Ipak iz oba navrata Ronaldo je pogađao živi zid, te je njegov bilans sada - 28 izvedenih slobodnih udaraca bez gola.

Ono što je još više zabrinjavajuće jeste da su čak 19 udaraca završila u živi zid! Kod Alegrija se znalo, Ronaldo šutira sa veće distance dok se Dibala i Pjanić dogovaraju za bliže udarce. Možda je vreme da se Sari podseti ideje svog prethodnika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

44 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djole Juventino
Friday, 25.10.2019
08:49

Smesno je svima kad uzme loptu Pjanicu da izvede slobodnjak

avatar
Badr Hari
Thursday, 24.10.2019
23:13

Ali nema to nikakve veze, sada će naša maskota El Clasico leyendas da nam objasni kako je izlizani 'najuspešniji izvođač slobodnih udaraca svih vremena', kako su Roberto Carlos, Ronaldinjo, Del Piero, Messi, Beckham, Lampard, Juninho, Ibra itd. 'male mace' za njega, jer je on izvodio slobodne udarce 'specijalnom' tehnikom 'lelujave lopte' (poznate kao vrca-kiki-vrca free-kick style), sve dok nije povredio koleno pa mu je doktor zabranio da koristi tu 'tehniku šuta' (sumnja se i danas da je taj doktor potplaćen od strane svetske golmanske asocijacije).

Pa zar nije (pored još 5 ZL) i izvođenje svih slobodnih udaraca do penzije najmanje što je izlizani zaslužio? :D

avatar
lazialee
Friday, 25.10.2019
06:44
avatar
El Clásico leyendas
Friday, 25.10.2019
09:34

opsednut si samnom . kad sam ja bilo sta o tome pisao? ali kad smo vec kod toga samo Juninho ima vise golova iz slobodnih udaraca od Ronalda , a tvoj idol tek neznatno bolji ucinak ima iz slobodnjaka. ajde hari smisli nesto bolje.

avatar
x90x
Thursday, 24.10.2019
22:44

Ronaldo je najgori izvodja slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Na stranu to sto je vrhunski golgeter, sa slobodnjacima nema dodirnih tacaka i to je toliko ocigledno od kada je otisao iz Junajteda (tamo je bilo solidno).
Mislim da bukvalno iz svakog 20-30 tog da gol.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 25.10.2019
09:41

10 najboljih izvodjaca slobodnjaka svih vremena po broju golova redom: Juninho,Rogerio Ceni,Sinisa Mihajlovic, David Beckham,Ronaldinho,Maradona,Zico,Ronald Koeman,Platini,Cristiano Ronaldo. dakle on je covek u 10 najboljih ikada izvodjaca i ti napises takvu besmislicu.

avatar
Guti
Friday, 25.10.2019
20:39

Brate i ja sam za Real, ali CR7 i slobodnjaci su ko nebo i zemlja. Čovjek jih jeste pogodio mnogo, ali brate, kraj njega niko drugi ne smije da okine loptu. Nikada neče biti kao Mihajlović, Juninho, Beckham, Roberto Carlos pa čak i Messi i još mnogo njih. Pa čovjek pogodi jednom na 50 šuteva, to je katastrofa za igrača njegovog kalibra. Samo kad se sjetim hat-tricka Siniše iz slobodnjaka u jednoj utakmici ili kada je Klinsmanna pogodio na svetskom 98 u glavu, čovjek samo pade za par sekundi u nesvijest.

avatar
Badr Hari
Friday, 25.10.2019
15:43

Opet spinujes delom statistike zvanim 'po broju golova'. Da se svaki pogodak racuna kao 2 gola, a svaki promasaj kao -1, ne samo da bi izlizani bio u debelom minusu, nego ne bi bio ni u prvih 200. Isto vazi i za ukupan broj golova, zbog cega (izmedju ostalog) i jeste najveca prevara svih vremena.

avatar
Don Carlo
Friday, 25.10.2019
11:32

Potpuno se slazem, ima mnogo igraca koji su bokji izvodjaci od njega, eo pjanic prvi