Ronaldo i Dibala u svađi? Ma kakvi, ovaj kadar govori sve!

Autor: Ivan Cvetković
subota 16.02.2019.
12:45
Izvor: Sportske.net

Hoće li Portugalac pomoći "La Joji" da podigne formu pred odlučujuće bitke u Evropi?

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je juče vrlo rutinski savladao Frozinone na svom terenu sa 3:0.

Bila je to još jedna dobra partija pulena Maksa Alegrija, a strelci su bili Kristijano Ronaldo, Paulo Dibala i Leonardo Bonuću.

Upravo su prva dvojica bila u centru pažnje prilikom proslave svojih golova, Ronaldo je to učinio čuvenom "maskom" Dibale, dok je Argentinac uskliknuo "SI" onako kako Ronaldo čini.

Na startu sezone spekulisalo se o tome da dvojica fudbalera nisu u najboljim odnosima, međutim najnoviji kadrovi pokazuju da to (više) nije slučaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 16.02.2019
19:22

Mislim da su njih dvojica zajedno...

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 16.02.2019
19:12

Ovo svakako nije istina od pocetka su u sjajnim odnosima, Alegri zeli da izvuce najbolje iz Dibale ali ga gusi svojm defanzivom i sad pred ono glavno videcemo kako je sve ovo uticalo na Dibalu... mislim da ce da pokida Atletiko sa dva gola

avatar
MarioJ
Saturday, 16.02.2019
16:05

Definitivno najlošija sezona Dibale od kada je u Juventusu. Obožavam ovog igrača nevjerovatan talenat i tehničar ali definitivno ga Ronaldo guši.

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 16.02.2019
19:17

Ne gusi njega Ronaldo nego Alegri koji kad juri rezultat vadi Mandzukica ubacuje Kediru, ima ferari a vozi ga ko da je golf dvojka, sa druge strane jedino je LS bitna videcemo vec u sredu na cemu smo

avatar
Impozantno
Sunday, 17.02.2019
01:18

Ovaj Juventus sa Ronaldom je najdominantniji u istoriji,tako da tu postoji neki red i to mora da se postuje,mada Dibala je takav tip igraca,ipak on nikad ne bi mogao da da onakve golove kao sto su davali ostali u ekipi na Ronaldove asistencije.