Ronaldo i Benz baš nemaju sreće

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.12.2017.
19:10
Izvor: Sportske.net

Napadači madridskog Reala ove sezone su na udaru kritika.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je nedavno dobio "Zlatnu loptu" za najboljeg igrača sveta za 2017. godinu, ali na početku nove sezone Portugalac ne pruža partije kakve najbolji igrač sveta treba da pruža.

Jednostavno nije u formi, osim ako se ne igra Liga Šampiona, tu je nekako posebno motivisan (9 golova). U Primeri je postigao svega četiri gola ove sezone i to je pola od toga postigao danas protiv Sevilje.

Da stvari po Real budu još gore, Karim Benzema ima još slabiju statistiku, on je ove sezone postigao svega dva gola u Primeri, isto toliko dao je i u LŠ.

Ipak, jedan statistički podatak govori da bi Portugalac i Francuz imali daleko bolji učinak, da su imali malo više sreće.

Naime, njih dvojica su zajedno u Primeri ove sezone više puta pogađali okvir gola, nego protivničku mrežu.

Zajedno su postigli šest golova, dok su zajedno u čak osam navrata pogađali okvir protivničkog gola. Ronaldo je to uradio čak pet puta, Benzema tri.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Saturday, 09.12.2017
22:59

Ronaldo i Benzema dva mladića od 25 godina, nije mi jasno kako ne mogu pretrčati 3-4 protivnička igrača i nasprdati se sa golmanom i dati minimum po 40 golova u sezoni. Treba ih prodati odmah, katastrofa.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 09.12.2017
20:51

Pa to se vidi,mada nije samo ni to,Ronaldo je do pre 2 godine davao bar 10ak golova godisnje udarcem koji ide u golmana,ali posto je jak udarac golman nekako lose rraguje i primi gol,prosle sezobe ne znam jel jedan takav dao,ove nijedan.

avatar
esadandrovic
Saturday, 09.12.2017
20:43

Molim vas uporedite Ronalda sta je napravio prosle godine do ovog vremena, vidjecete da je to isti Ronaldo, najveca prevara 21vijeka.

avatar
World is.... REAL
Saturday, 09.12.2017
20:22

Benz daje gol 23.!!