"Ronaldo efekat" - Valjadolid iznenadio "Žutu podmornicu", Moreno tragičar

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.09.2018.
18:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Valjadolida igraju kao preporođeni od kako je ekipu preuzeo legendarni Brazilac.

EPA-EFE/NACHO GALLEGO
EPA-EFE/NACHO GALLEGO

Povezane vesti

Luis Nazario de Lima Ronaldo, poznatiji kao "Il Fenomeno" ili "Zuba", otkupio je većinski procenat deonica fudbalskog kluba Valjadolid pre par nedelja, a igrači kao da su dobili krila od kako se to dogodilo.

Nakon remija sa Seltom i pobede nad Levanteom, sada su slavili na gostovanju ekipi Viljareala, bilo je 0:1 (0:0).

Gol odluke postigao je Leonardo Suarez u 53. minutu i to na jako lep način. Uhvatio je volej u kaznenom prostoru rivala i pogodio dalju ugao protivničkog gola, Asenho je bio nemoćan.

Ipak, do kraja je Viljareal mogao do bodova, najpre je Đerar Moreno u 60. minutu glavom poslao loptu tik pored stative, a isti fudbaler je izrastao u tragičara u 83. minutu.

Naime, u 81. minutu je sudija Vilanueva dodelio penal domaćoj ekipi, potom se konsultovao i sa kolegama iz VAR sobe, ali je odluka ostala ista.

Moreno je preuzeo odgovornost, ali je jako traljavo šutirao, te mu je bivši golman Barselone Đordi Masip odbranio udarac, promene rezultata nije bilo.

Valjadolid postiže još jedan gol u sudijskoj nadoknadi, strelac je bio Naćo, ali je njegov pogodak poništen zbog ofsajd pozicije.

Na kraju pobeda Valjadolida, druga vezana i sada su na osmom mestu na tabeli sa devet bodova. Viljareal je pao na 11. mesto, sa bodom manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke