Ronaldinjova poruka Kutinju

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 25.01.2018.
17:20
Izvor: Sportske.net

Ronaldinjo i Kutinjo su sličan tip igrača, nije to slučajno, nekada najbolji fudbaler na svetu je idol novom fudbaleru Barselone.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kutinjo je stigao u Barsu, a uskoro će i zaigrati za ovaj trofejni klub i jedan od najboljih na svetu svih vremena. Njegov idol, Ronaldinjo, uputio mu je poruku danas preko Instagrama.

"On je obeležio jednu eru ovde, kada bih ja mogao da ponovim samo malo njegove priče i uspeha, onda bi to bilo neverovatno", rekao je Kutinjo.

"Znam da morao da radim veoma naporno da bih to dostigao i to ću i učiniti", rekao je on.

Sve je to posmatrao Ronaldinjo, jedan od najboljih svih vremena, fudbaler koji se povukao iz fudbala pre nedelju dana.

"Zdravo Kutinjo. Želim ti svu sreću na ovom svetu. Daj sve od sebe, učini ljude srećnim, to je ono što svi žele. Uživaj, sve će ostalo doći. Važi? Idi s mirom", rekao je Ronaldinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Friday, 26.01.2018
00:48

Najbolji svih vremena, samo ga poslusaj Filipe.

avatar
barça mes que un clu
Friday, 26.01.2018
00:38

Takva magija u nogama kakvu je Ronaldinho imao tesko da ce neko ikada imati. Na stranu sto je Messi to sto jeste. Ali Roni je imao taj neki smek, i igrao je fudbal sa osmehom na licu. :)nnPosle Mesija najbolji fudbaler Barse ikada. Mada tu je i Krojf.

avatar
darezma
Thursday, 25.01.2018
21:48

Upravo je Roni i rekao svrhu,ucini ljude srecnim,to je i on radio,uzivao se i smejao na terenu,to je recept pravih sampiona,bitno je da uzivas dok si na terenu. To Neymar nije znao,jednostavno nema to u sebi i nikada nece biti ni blizu Ronaldinju,Rivaldu,Maradoni i ostalim velikim igracima. Ali Coutinho definitivno to nesto ima,i verujem da ce uzivati na terenu...

avatar
Besplatan_tehnicki
Thursday, 25.01.2018
20:15

Ronaldinjo bio i ostao meni zauvek najbolji igrac na svetu, bolji od svih puta 2.. jer kad je on pravio magiju, ja sam bio u cvetu mladosti, studentski zivot sa dosta para na privatnom faluktetu, uzivao sam tada uz ribice sve sto je radio za Barsu.. eh kad bi se vratilo to lepo vreme :) Roni legendica

avatar
Susaeta
Thursday, 25.01.2018
19:54

Legendarni Ronii

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 25.01.2018
19:14

Bice Kutinjo spektakularan.Njegov sut sa distance je posebna prica,zaista malo fudbalera danas u svijetu imaju tako precizan sut.I bice sada zanimljivo sto se tice slobodnih udaraca.Kutinjo vrhunski sutira,vjerovatno ce mu Leo pustati te suteve za desnjaka.

avatar
Thursday, 25.01.2018
20:41

hoce sve me strah, bolji je suarez izvodjac slobodnjaka. Kutinjo jedva prosek, sto ce i dokazati. A ovi brazilci previse patetisu 😕

avatar
ixyco96
Thursday, 25.01.2018
20:49

suarez je isto tako neverovstan tehnicar. ali sts ce biti videcemo