Ronalda nema u timu, Alegri dao objašnjenje!

Autor: Stefan Matić
subota 16.03.2019.
16:10
Izvor: Sportske.net

Neće se dopasti reprezentativcima Srbije.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus posle sjajnog preokreta u okviru Lige šampiona nastavlja sa utakmicama u domaćem prvenstvu.

Situacija je takva da se  "Stara Dama" može u potpunosti samo fokusirati na evropsko takmičenje, pošto u Seriji A imaju osamnaest bodova na 11 kola pre kraja šampionata.

Međutim, izostanak Ronalda sa sutrašnje utakmice je pobudilo neke sumnje oko Torina, pa je Alegri dao svoj razlog za izostanak Portugalca sa spiska igrača.

"Ronaldo nije diskvalifikovan sa tog meča, to su gluposti. Nije kažnjen zbog svoje proslave gola, svih 42 hiljade ljudi je slavilo pobedu na svoj način. Jednostavno je, Ronalda čekaju dve utakmice sa reprezentacijom Portugala, tako da ne želim ništa da rizikujem u meču sa Đenovom", izjavio je Alegri na konferenciji za novinare pre sutrašnjeg meča.

Kristijano Ronaldo

Portugalac će predvoditi svoju nacionalnu selekciju u kvalifikacijama za EURO, prvo protiv Ukrajine a zatim i Srbije 25. marta u Lisabonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Saturday, 16.03.2019
17:21

Definitivno odmarati protiv Đeneve Ronalda, Matuidija, Kijelinija, Pjanica, Mandzukica pa i Bonucija. To su ključni igrači. Ti igrači treba da budu maksimalno spremni i odmorni za Ligu Šampiona. Prednost u prvenstvu je nenadoknadiva sa +18 bodova ispred Napolija i Skudeto i Super Kup su tako reci osvojeni. Do kraja sezone u prvenstvu forsirati Spinacolu, Keana, Ruganija, Bentakura, Perina, Bernadeskog pa i sjajnog Dibalu koji je prečesto sjedio na klupi.