Romelu, Božić nije u septembru!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 04.09.2018.
16:44
Izvor: Sportske.net

Da li ste zapazili neobičan prizor?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted je konačno pobedio u prošlom kolu, navijači su strepeli, igrači su bili pod pritiskom, a verovatno ni sam Murinjo ne zna šta bi usledilo da su izgubili opet.

Loše su otvorili sezonu, upisali su pobedu na startu protiv Lestera, ali onda slede dve vrlo loše utakmice protiv Brajtona i Totenhema. Obe su izgubili, a Murinjo je vidno bio nervozan na konferencijama. Pokušavao je da se pravda, pokušavao je da pokaže kolika je veličina, da ima više titula od svih ostalih 19 menadžera zajedno, ali jasno je da je sada sve znatno lakše nakon pobede protiv Barnlija i odlične igre njegovog tima.

Ono što  je navijačima zapalo za oko je to što je Romelu Lukaku nosio vrlo čudne gaće, makar kad je ovo doba godine u pitanju, pa su počele šale na račun Belgijanca.

Oni smatraju da je previše pažnje posvećeno Murinju i njegovim izjavama, banerima koji su posvećeni Vudvardu, tome štoje Pol Pogba promašio penal, kao i to što je Rašford dobio crveni karton, a da se gotovo nikakva pažnja ne posvećuje tome što Lukaku nosi "božićne gaće" u septembru!

To se zove božićni duh!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke