Roma zvala legendu rumunskog fudbala?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.03.2019.
22:33
Izvor: Sportske.net

Dok italijanski mediji pišu da je Roma već pronašla novog trenera i da će to biti Italijan, iz komšiluka stiže ekskluziva.

Epa/Riccardo Antimiani
Epa/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Fudbalski klub Roma smenio je danas Euzebija Di Frančeska nakon što je ekipa eliminisana u osmini finala Lige šampiona od Porta.

Jučerašnji neuspeh predstavljao je kap u moru i nije bilo sumnje da će Di Frančesko biti smenjen. Mediji u Italiji još jutros su preneli da će Klaudio Ranijeri preuzeti kormilo "Vučice", a večeras sa svih strana stižu nezvanične potvrde te informacije.

Da Ranijeri nije jedini kandidat za upražnjeno mesto na klupi svedoči vest koja nam večeras stiže iz komšijske Rumunije.

List "Gazeta Sporturilor" prenosi da su predstavnici Rome stupili u kontakt sa legendom rumunskog fudbala i aktuelnim trenerom Vitorula Georgijem Hadžijem.

Bivši fudbaler Real Madrida i Barselone nalazi se za kormilom Vitorula od septembra 2014. godine i sa tim klubom stigao je do prve titule u trenerskoj karijeri.

Georgi Hadži proveo je dve godine u italijanskom fudbalu, pošto je nakon Real Madrida prešao u Brešu iz koje je kasnije otišao u Barselonu.

Nakon povlačenja postao je selektor reprezentacije Rumunije, a potom je vodio Bursaspor, Galatasaraj, Politehniku, Steauu i Vitorul.

Da li je Roma zvala Hadžija kao rezervnu opciju ili je Rumun još uvek u igri, ostaje da se vidi. Utisak je da je Ranijeri u prednosti i da će on naslediti Di Frančeska.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke