Roma ređa pobede! Ali, uz mnogo sreće!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.02.2016.
22:44
Izvor: Sportske.net

''Vučica'' večeras upisala i treći trijumf u nizu, za potvrdu uspona forme. Kao i protiv Sasuola, Rimljani su bili ''pod srećnom zvezdom'' u samom finišu meča.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 24. kola italijanske Serije A, Roma je na svom terenu savladala Sampdoriju rezultatom 2:1.

Ekipa Lućana Spaletija je do vodećeg pogotka u ovom susretu došla u samom finišu prvog poluvremena, kada je Florenci uspeo da savlada golmana Vivijana i tako domaćima donese minimalnu prednost pred odlazak na odmor - 1:0.

A posle samo pet minuta igre u nastavku, ova prednost domaćih je duplirana. Odlična akcija Rome, na kraju El Šaravi asistira za Perotija, koji volej udarcem sa nekih 14 metara šalje loptu u mežu - 2:0.

Činilo se tada da bi Roma mogla rutinski da dobije ovaj meč, ali neizvesnost je vraćena već u 57. minutu, kada je Miralem Pjanić postigao autogol za 2:1.

Do kraja meča, Đenovljani su stvorili nekoliko prilika, a u nadoknadi vremena su opsedali gol Šćešnjija koji je imao mnogo sreće.

Najpre je Dodo u 91. minutu odlično šutirao iskosa sa leve strane, kada je Ščešnji dobro intervenisao, a u poslednjim sekundama meča Kasani je imao fenomenalnu priliku za izjednačenje, međutim lopta je pogodila prečku i bodovi su ostali u Rimu!

Podsetimo, Roma je i u prošlom kolu protiv Sasuola imala mnogo sreće u finišu meča. Tada je Berardi u finišu promašio penal za Sasuolo i propustio priliku za izjednačenje, da bi El Šaravi potom potvrdio trijumf Rimljana od 2:0.

Golove iz večerašnje utakmice sa ''Olimpika'' možete da vidite OVDE.

Što se tiče rezultata ostalih današnjih mečeva 24. kola Serije A, možete ih videti OVDE, a u prilogu i tabelu posle ovog kola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Konte
Monday, 08.02.2016
18:03

Baš mi je drago što se Šaravi vraća u formu, dolazak u Rim se ispostavio kao pun pogodak.

avatar
novak djokovic
Monday, 08.02.2016
13:21

Ajde Roma, samo tako protiv Reala.

avatar
Ako cemo realno
Monday, 08.02.2016
03:24

Igra uzas, mozda jos nisu navikli na ovakav rezim rada kod novog trenera ili ne znam vise sta je u pitanju. U redu je sve to da nam se sreca malo vrati, ali ako se budemo oslanjali na srecu, a ne na masu igru daleko cemo dogurati....

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
23:51

I mi smo danas imali srece da izjednacimo umesto da gubimo 2:0, ali...