Roma pronašla prvo pojačanje!

Autor: Ivan Cvetković
subota 19.05.2018.
14:40
Izvor: Sportske.net

Da li je on zamena za Rađu Naingolana?

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Belgijanac umesto Belgijanca?

Roma je vrlo blizu dovođenja sjajnog fudbalera Sampdorije Denisa Praeta, navode lokalni mediji u Đenovi.

Belgijanac je pre dve godine stigao u Đenovu iz Anderlehta za 10 miliona evra i ostavio odličan utisak ove sezone gde je uglavnom igrao kao centralni vezni fudbaler.

I pored toga što su zainteresovani još neki klubovi poput Juventusa, Intera, Evertona i Vest Hema, Primo Kanale javlja da se Praet već odlučio za rimski klub.

Rimljani su navodno ponudili čak 28 miliona evra, pa će prvi čovek kluba Masimo Ferero sigurno zadovoljno trljati ruke ukoliko se transfer završi.

Iako nisu igrači sličnih karakteristika, veruje se da će Praet doći da popuni mesto Rađe Naingolana koji je meta velikih klubova gotovo svakog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cepac
Sunday, 20.05.2018
14:58

plata mora da se zaradi...

avatar
Romanista
Saturday, 19.05.2018
16:49

Ma ovo su samo nagadjanja novinara...U proteklih mesec dana 30 imena se spominjalo kao potencijalno novi igraci..Oscar Alfredo Ustari. Mattia Perin,Ivan Marcano,Wiliam Bianda,Kenny Tete,Ante Coric,Dennis Praet,Nicolò Barella,Anderson Talisca,Bryan Cristante,Jean Michaël Seri,Simone Verdi,Justin Kluivert,Domenico Berardi,Hakim Ziyech,Matteo Politano,Federico Chiesa,Yacine Brahimi,Mario Balotelli...dok ne vidim igraca na aerodromu sa salom oko vrata,nista ne verujem

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 20.05.2018
06:58

Slazem se sa tobom. Ali ja vise zelim nekog igraca iz top kluba, dosta je vise kupovine ovih iz Sapme, Sasuola, Torina, Verone itd kao sto je bilo proteklih godina. Zelim jednostavno da se otvorimo i da dovede bar dva top pojacanja, dosta smo pravili igrace za druge klubove, red je da se osvoji i neki trofej, ali za to treba lepo da se coluje.

avatar
Romanista
Sunday, 20.05.2018
16:56

Svaki pravi navijac to zeli,sad videcemo da li se nase zelje i ambicije poklapaju i sa klupskim.Mi zbog ovog ffp ipak ne mozemo jos uvek da izdvajamo po 50-60 miliona na jednog igraca i da mu damo platu 7-8 miliona.Bar dok se taj stadion ne izgradi,ali posle sjajne sezone u ligi sampiona,potpisa glavnog sponzora i plasmanom opet u ligu sampiona svakako imamo mnogo vise novca nego prethodnih godina.I ja sam vise za to da pridodamo 3 kvalitetna igraca na ovu ekipu nego 7-8 rizicnih kupovina.Moncia nisam zeleo da kritikujem za manje vise los odradjen merkato do sada iz vise razloga ali sada nema prava vise na greske i mora da pokaze zasto je jedan od najboljih u svom poslu.