Roma pokušava nemoguće oko novog trenera, Monći preti odlaskom...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.12.2018.
10:41
Izvor: Sportske.net

Romine ambicije su čini se nerealne, a De Frančesko sutra igra za posao...

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Hoće li Eusebio Di Frančesko dobiti otkaz?

Ako je verovati glasovima iz Rima, u slučaju da sutra izgubi derbi od Intera, nema mu spasa. Monći smatra da bi mu trebalo ipak pružiti još neku šansu, ali predsednik Palota je naložio da klub pregovara sa Antoniom Konteom.

To je, čini se, preambiciozno, prvo jer Konte je i dalje u sporu sa Čelsijem, a navodno čeka da se otvori klupa Mančester Junajteda.

Šta će od svega biti, ostaje da vidimo, Monći najavljuje pojačanja za januar, Roma hoće Kaja, brazilskog štopera koji je meta i Milan, ali i Van de Beka, vezistu Ajaksa čiji je menadžer Mino Rajola.

Priča se da bi Monći ako bude smenjen Di Frančesko i sam otišao iz kluba, pogotovo ako u nedostatku rešenja bude imenovan Montela, o kome Španac na osnovu informacija iz Sevilje gde je Montela smenjen nema visoko mišljenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Saturday, 01.12.2018
14:15

bolje da ostane edf nego da dovedu montelu,edf jeste kriv donekle,ali vise su krivi oni koji su prodali strotmana i naingolana i tu doveli nzonzija i kistantea koji su za klasu losiji,svake sezone mu prodaju najbolje igrace i dovode klince da bi na njima kasnije zaradjivali.
under,pelegrini,klajvert,sik,coric,zaniolo svi su klinci,a ocekuju se kao neki uspesi.
o odbrani da ne pricam,osim manolasa ostali su na nivou sasuola,kolarov pozadi ispada sve cesce,desnog beka improvizuju sa florencijem,facio cesto zna da bude rupa,sreca pa su sa olsenom bar pogodili kao zamenom za alisona inace bi jos gori bili

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
11:47

I ova Roma pocinje da smara sa tim kopiranjem.