Roma odredila cenu za sjajnog defanzivca

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.11.2017.
14:34
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je minulog leta bio na radaru brojnih klubova dobiće novi ugovor, a u njemu otpusnu klauzulu.

Beta/Alessandro Di Meo/ANSA via AP Photo
Beta/Alessandro Di Meo/ANSA via AP Photo

Povezane vesti

Roma je nekako tokom letnjeg prelaznog roka uspela da zadrži Kostasa Manolasa, iako su grčkog reprezentativca tražili brojni evropski klubovi.

On je bio na pragu prelaska u Zenit iz Sankt Petersburga, u paketu sa Paredesom, ali je na kraju samo Argentinac otišao put Rusije.

Sada će Manolas dobiti novi ugovor na "Olimpiku", prema kom će na godišnjem nivou zarađivati 2,8 miliona evra, dok bi sa bonusima mogao da inkasira i do 3,5 miliona evropskih novčanica.

Ono što je najinteresantnije, to je da će u njegov novi ugovor biti umetnuta otpusna klauzula od 37 miliona evra, što za današnje uslove na tržištu i nije puno, ali ona će biti dostupna samo za klubove van granica Italije.

Ono što još uvek nije poznato, to je da li će u novom ugovoru Manolasu biti ponuđen i produžetak saradnje (trenutna ističe leta 2019. godine) ili će jednostavno dobiti samo bolje uslove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real Madrid forever
Wednesday, 29.11.2017
17:40

U Realu bi bio pun pogodak rotirali bi se on Ramos Varan i Valjeho ako treba da uskoci Naco.A u buducnosti on i Varan uz Valjeha bi cinili strasan bedem.

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 29.11.2017
16:46

Ode Manolas u Čelzi. A Luiza će zavaliti skuplje nego što će dati za Manolasa. Kad bi ga barem Klop kaparisao sad u januaru.

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 29.11.2017
16:27

Za ovakvog stopera je 37 miliona prava sitnica. :)

avatar
Che Wolfasin
Wednesday, 29.11.2017
16:08

Očekivao sam neku boom cifru, ali ovo je ok.