Roma ne želi da se odrekne svog "Dijamanta"!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 12.09.2018.
23:30
Izvor: Sportske.net

Možda uskoro dobije i novu ulogu u klubu?

Epa/Matteo Bazzi
Epa/Matteo Bazzi

Povezane vesti

Edin Džeko je spreman da potpiše novi ugovor sa Romom!

Roma će ponuditi bosanskom napadaču novi ugovor po kome bi zarađivao nešto manje novca nego što sad zarađuje, ali ugovor bi bio godinu dana duži od trenutnog i uz to bi verovatno dobio mogućnost da nakon isteka ugovora ostane u Rimu.

Italijanski mediji prenose da je Džeko spreman da potpiše novi ugovor po kome bi zarađivao 4 miliona evra godišnje, a ugovor bi bio do 2021. godine. Trenutno Bosanac zarađuje 4,5 miliona evra po sezoni.

Džeko je igrao fantastično u Volfsburgu i osvojio sa ovim timom za sada jedinu titulu u njihovoj istoriji, a te partije su ga prepotučile bogatom Mančester sitiju gde je takođe imao ogroman uticaj u klubu i jedan je od najzaslužnijih što su "Građani" osvojili titulu u Premijer ligi nakon 44 godine "posta". Nakon jednogodišnje pozajmice, Džeko je 2016. godine potpisao za Romu, a kako izgleda, ovaj tim i ovaj grad mu odgovaraju. Navijači ga obožavaju, a ako se pogleda da on već ima 32 godine i da će po isteku novog ugovora (ukoliko ga potpiše), Džeko imati 35 godina, italijanski mediji pretpostavljaju da bi on mogao da dobije neku ulogu u Romi, poput Frančeska Totija.

Bosanski "Dijamant" (kako su ga svi prozvali) je ove nedelje završio fakultet za sportski menadžent u Sarajevu, pa zato i ne čudi mogućnost da Roma želi da ga zadrži i nakon njegove igračke karijere.

Edin Dzeko

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke