Roma imala uspešnu uvertiru pred Liverpul

Autor: Darko Mitrović
subota 28.04.2018.
19:55
Izvor: Sportske.net

Ovakav rezultat žele i u sredu.

Beta/Elisabetta Baracchi/ANSA via AP
Beta/Elisabetta Baracchi/ANSA via AP

Povezane vesti

U prvoj utakmici 35. kola Serije A, Roma je pred svojim navijačima lako savladala Kjevo sa 4:1 i napravila sjajnu uvertiru pred revanš polufinala Lige šampiona protiv Liverpula.

Posle 2:5 u prvoj utakmici na ''Enfildu'', Rimljanima će u revanšu biti potreban rezultat poput ovog koji su ostvarili danas.

Roma je povela već u devetom minutu golom Patrika Šika, a prednost je duplirao Edin Džeko u finišu prvog poluvremena, posle odličnog centaršuta Kolarova sa leve strane - 2:0.

Početak drugog poluvremena obeležilo je isključenje Žesusa, pa je Roma nastavila sa igračem manje na terenu, a jedanaesterac za goste nije iskoristio Ingleze u 59. minutu. Golman Alison je odbranio njegov udarac.

Iako sa igračem manje na terenu, Roma je nedugo zatim postigla još dva gola. Najpre preko El Šaravija u 65. minutu, a dva minuta kasnije Džeko svojim drugim golom povećava na 4:0.

Do kraja, gosti su stigli do počasnog pogotka, preko Inglezea u 88. minutu meča.

Sve golove iz Rima možete da pogledate OVDE.

Roma se ovom pobedom učvrstila na trećem mestu sa tri boda više od Lacija, ali uz utakmicu više. Kjevo je ostao na 31 osvojenom bodu i nalazi se na ivici pada u zonu ispadanja.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke