Roma bez Kolarova doživela težak udarac!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.03.2019.
19:55
Izvor: Sportske.net

Liga šampiona sve dalje za Rimljane...

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

U prvoj večerašnjoj utakmici 27. kola italijanske Serije A, SPAL je na svom terenu savladao Romu sa 2:1, pa se ekipa Klaudija Ranijerija udaljila od četbrtog mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Gosti su večeras bili oslabljeni neigranjem našeg reprezentativca Aleksandra Kolarova zbog povrede, pa je veliko pitanje da li će on moći da pomogne našem nacionalnom timu protiv Nemačke i Portugala.


Posle devet minuta igre u nastavku, Rimljani su iznudili jedanaesterac koji je realizovao Peroti, ali samo šest minuta kasnije - ključni trenutak ovog meča.

I domaći su uspeli da iznude jedanaesterac, preko Petanje, a upravo on je bio precizan sa bele tačke za konačnih 2:1.

Naravno, Roma je do kraja pokušavala da stigne bar do izjednačenja, imala je inicijativu, ali izuzev prilike Džeka u 73. minutu, nije bilo nekih većih opasnosti po gol domaćih.

SPAL-u je ova pobeda veoma važna za opstanak u ligi, sada ima 26 bodova, pet više od Bolonje koja je prva ''ispod crte''. Ovo je ujedno i prva pobeda SPAL-a na svom terenu još od septembra, kada su savladali Atalantu sa 2:0!

Dodajmo još i da Marko Janković, doskorašnji vezista Partizana, večeras nije dobio priliku da zaigra, meč je odgledao sa klupe za rezerve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Saturday, 16.03.2019
21:27

Tezak poraz, nema napretka u igri. Sad moramo da stisnemo, a u Milanu navijam za neresen rezultat. Imamo 10 kol da spasemo sezonu i nadam se da cemo uspeti, siguran sam da smo kvalitetniji tim i od Milana i od Intera, ali stvarno mi srece nemamo ove sezone. Usput i koja je poenta VARa kad sudije ni jednom na Rominom mecu nece da gledaju VAR, penal za Spal stvarno ne treba komentarisati jer nigde veze...

avatar
rossonero_t
Saturday, 16.03.2019
21:05

Tako je, lepo sam rekao ranije da ce one nezasluzene pobede kad-tad doci na naplatu. Kad se setim protiv Frosinonea kako su se radovali onako jadno, deri kerusu bre! Sad mozemo rastereceno da udjemo u derbi i mi i Inter pa neka bolji pobedi i nega odu oba kluba u LS.

avatar
Mare91Inter
Saturday, 16.03.2019
21:10
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.03.2019
20:59

Braco, sad ili nikad...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 16.03.2019
20:58

Ovi opet otresli Romu. Lepo napisah da su napravili gresku sto su otpustili EDF, Ranijeri ne donosi nikakav napredak. Rasprodali najbolje igrace, ponasaju se kao razvojna filijala za vece klubove i onda ocekuju neki uspeh.

avatar
As Roma 1998
Saturday, 16.03.2019
21:24

Ti stalno komentarises sve vezano za Romu.Plasis se da vas opet nepobedimo u LS nebrini sledece sezone kako sada izgleda mozemo se sresti samo u LE ali dobro i tamo cemo da vas pobedimo😉

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 17.03.2019
13:35

Sta nije tacno u ovome sto sam napisao? Da li je Ranijeri doneo napredak? Nije. Da li uprava prodaje igrace vecim klubovima cim se posalje lepa ponuda? Prodaje. Da li se ponasaju kao razvojna filijala? Apsolutno. A da li ocekuju veliki uspeh? Ranijeri je ziv dokaz. Pa sta je krivo sto sam napisao? Ili ti jednostavno smeta bolna istina? Odgovori na ova pitanja ako smes ili ces pobeci kao po obicaju cim zagusti, posto vidim da Rominu igru ne komentarises.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 16.03.2019
21:48

A roma je lagano otresla celsi

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 16.03.2019
20:57

Dosta bi im znacilo da su ovde osvojili 3 boda...usput bi iskoristili sutrasnji poraz intera