Rolerkoster?! PSŽ, Juve, Real, Junajted menjaju trenere, ogromno iznenađenje na "Old Trafordu"?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.12.2020.
10:02
Izvor: Sportske.net

Klubovi već užurbano prave planove, a dosta veiikih imena bi moglo da bude slobodno na leto. Hoće li se kockice sklopiti, i da li Junajted vodi tajne pregovore?

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Izgleda da nas čeka prava vrteška, ako ne sada, a onda na leto.

Prema informacijama engleskih i nemačkih medija, bez obzira kako ova sezona bude završena Mančester Junajted će tražiti novog trenera. Navodno je u klubu sazrela odluka da Solskjer bude zamenjen u junu, a prva meta nije Maurisio Poketino.

Naime, postoje kontakti sa Tomasom Tuhelom, trenerom PSŽ kome ističe ugovor i sigurno da zbog sukoba sa Leonardom neće ostati, niti će mu biti ponuđen produžetak.

Tuhel, bivši trener Dortmunda smatra da je vreme za PL i Junajted je idealan klub da radi na duže staze. On veruje da će biti mnogo bolje ako ne bude morao da se suočava sa sujetama u svlačionici, ali i sukobima unutar kluba.


Baner

Ono što treba reći je da tajming ne radi u korist Junajteda, jer ako smene Solskjera, onda bi se prema nekim informacijama okrenuli Poketinu. Ali, postoji mogućnost da neko privremeno bude trener do leta, ako sezona bude izgubljena, a da onda Tuhel preuzme kormilo.

baner

Ovo je u skladu sa informacijama da PSŽ pritiska Poketina da potpiše predugovor na leto, i time ga spreči da ode tokom sezone u Junajted ili Real, ako Perez smeni Zidana. Mada, sve je na dugom štapu, većina u klubu je da Raul preuzme kormilo.

I za kraj, iz Italije stižu vesti da Zinedin Zidan i dalje ostaje opsesija Anjelija, u slučaju da Pirlo ne ispuni očekivanja, mada treba reći da Francuz i dalje ima podršku u Realu, ali i da je teško očekivati da Juventus otpusti Pirla i na kraju sezone, jer je on bio želja Anjelija i prvi čovek kluba neće odustati od ove ideje tako lako.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Herkules88
Saturday, 05.12.2020
18:10

Sa Tuhelom će baš da se usrece

avatar
Mirjevac
Saturday, 05.12.2020
13:04

Hahaha, malo ne ligicno, prvo pisete da ce mozda Juve biti jaznje sa oduzimanjem bodova ili cak izbacen iz prve lige, pa onda pisete da ce Zidan da dodje u Juve! Samo da pitam koji je trener tako lud da dodje u takav klub koji ce biti kaznjen, pisete ne logicne stvari!

avatar
Le Tissier
Saturday, 05.12.2020
12:55

Hahahaha Tuhel.. Jel to Junajted hoce da se bori za opstanak?