Rojsove tri asistencije, strašni Hofenhajm i užas od "Vukova"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.12.2016.
17:25
Izvor: Sportske.net

Borusija iz Dormunda danas je pobedila imenjaka iz Menhengladbaha, Volfsburg je ponovo poražen. Leverkuzen ponovo razočarao.

BETA/AP Photo/Michael Sohn
BETA/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Marko Rojs i Pjer Obamejng su danas bili sjajni u novoj pobedi Borusije iz Dortmunda protiv Menhengladbaha.

Ekipa Borusije je od samog starta meča nametnula svoj ritam, imali su loptu u svom posedu, igrali prepoznatljivo dobro, pa Menhengladbah nije imao šta da traži u ovom meču.

Samo šest minuta smo čekali na prvi gol na meču, a na veliko iznenađenje videli smo ga u mreži Borusije iz Dortmunda. Rafael se našao na pravom mestu, samo je poslao loptu u mrežu za 0:1.

Ovaj gol je razgoropadio Dortmund, nakon njega su zaigrali fantastično.

Odmah su postigli gol, u sedmom minutu je Rojs uposlio Obamejanga za 1:1, da bi u 15. minutu nakon kornera Pišček bio sasvim sam i pogodio mrežu za 2:1.

U nastavku nova dominacija Marka Rojsa, zabeležio je još dve asistencije, jednu za Dembelea, drugu za Obamejanga, za ubedljivu pobedu Dortmunda u derbiju.

Hofenhajm je nastavio sjajnu seriju ove sezone u Bundesligi, i dalje su ostali neporaženi. Oni su danas na svom terenu uspeli da slave protiv Kelna sa ubedljivih 4:0, a strelci su bili Vagner (2), Toljan i Ult. U Kelnu su Jojić i Mladenović bili čitavu utakmicu na klupi za rezerve.

Leverkuzen ponovo nije uspeo da slavi na svom terenu. Danas su prvo gubili od Frajburga sa 1:0 golom Haberera na asistenciju Grifa, da bi Čalhanoglu u 60. minutu bio taj koji je izjednačio rezultat.

Leverkuzen je do kraja utakmice preko Čalhanoglua i Ćićarita imao još dve šanse, ali nisu uspeli da dođu do gola Frajburga za koji je Ignjovski danas igrao od 72. minuta. Na kraju, Ćićarito je promašio i penal...

Verder je danas teškom mukom stigao do pobede protiv Ingolštata. Poveli su golom Kruzea, Zutner je izjednačio u 58. minutu, da bi pobedu ekipi Verdera doneo Bartels.

Volfsburg ponovo nije pobedio, iako je vodio dva puta protiv odlične Herte ove sezone. Majoral i Seguin su postigli golove za Volfsburg, a Platenhart i Esvajn su bili strelci za ekipu Herte, a gostima je pobedu u poslednjim trenucima doneo Kalu iz penala. Zanimljivo da je danas trener Volfsburga Ismael ostavio Drakslera na klupi, kasnije je ušao umesto Borhe Majorala.

Hofenhajm - Keln 4:0
Verder - Ingolštat 2:1
Dortmund - Menhengladbah 4:1
Volfsburg - Herta 2:3
Leverkuzen - Frajburg 1:1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 03.12.2016
18:33

BVB ce da unisti Real u LS , ko ne veruje i sam ce se uveriti u to ;)

avatar
Zoza(reborn)
Saturday, 03.12.2016
18:28

I jos Rojs dao predivan gol petom ali ponisten zbof ofsajda