Roj Kin "opleo" po Fergusonu, Nevil ne veruje!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 05.09.2019.
20:04
Izvor: Sportske.net

Irac je poznat kao osoba bez dlake na jeziku.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester junajtedu ne ide već par sezona u domaćem prvenstvu, navijači najuspešnijeg tima u Premijer ligi svakako očekuju više. Videli smo šta ima Pol Skols da kaže o tome, ali danas smo imali i susret njegovih kolega iz slavnih dana Junajteda.

Geri Nevil i Roj Kin su prisustovali na podkastu koji je naravno za temu imao klub sa "Old Traforda". Ono što je možda i ostavilo najveći utisak, jeste kako je Irac komentarisao Fergusonov period vladavine u Mančesteru. Dvojac se rastao na ružan način, izgleda da Kin to nikada neće zaboraviti.

"Kada je puštao najbolje igrače Ferguson je uvek izjavljivao kako je to činio zbog boljitka samog kluba. Gluposti. Njegov sin je igrao za Junajted, osvojio je medalju srećno. Njegov brat je bio šef skauting službe dugi niz godina, čudi me da za ženu nije našao neko mesto u klubu", rekao je Kin dok je Geri Nevil posmatrao u tišini.

Fergusonova 'diktatura' jeste bila poznata, posebno njegov odnos sa zvezdama koje su pomislile da su veće od kluba. Ali ta 'diktatura' jeste i najuspešniji period kluba, sam "Old Traford" se još uvek nije oporavio od odlaska Škota u penziju a prošlo je već šest godina.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red to the bone
Sunday, 08.09.2019
13:38

Jedini fudbaler utd-a kojeg sam gotivio, vreme je pokazalo da sam imao i zbog čega. Roj Kin je bio čovek pre svega pa sve ostalo, ne neka nalickana, namazana jajara. Previše je Roj bio iskren da ne bi bio oteran, plašio ga se matori, ipak je Roj škola Brajana Klafa najvećeg ostrvskog menadžera ikada

avatar
jv
Friday, 06.09.2019
13:07

I Fergi je čovek. Imao je on mnogo grešaka. Ali titule se broje, a tu on dominira.

avatar
Romanista
Friday, 06.09.2019
06:23

Moglo mu se,covek je legenda moze da prica ko sta hoce

avatar
Thursday, 05.09.2019
22:32

imam neki osećaj da će junajted čekat 50 g na titulu

avatar
LUZERPOOL
Friday, 06.09.2019
01:42

Vi ste blizi 50 nego Junajted.

avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 05.09.2019
20:17

Kada imas rezultate kakve je SAF imao, znaci manje vise redovne titule, kupove i sl, mozes da radis prakticno sta zelis. Da zaposlis sina, svastiku, zenu, zeta, ma da biras. JER imas rezultate. A kad nemas rezultate onda ni najbolje ideje ne prolaze. Zato se SAF-u nista ne moze prigovoriti. Prodaja Stama, Forlana, CR-a, neke nebulozne kupovine...