Rodžers: "Prolećni deo sezone biće u našem znaku"

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 12.01.2015.
10:22
Izvor: Sportske.net

Brendan Rodžers kao da se okuražio posle par dobrih partija Liverpula i smatra da će kao i prošle sezone uspeti da uđe u veliku seriju pobeda.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Liverpul je jako loše počeo sezonu. Pojačanja koja je doveo Rodžers su ocenjena kao potpuni promašaj, na čelu sa Balotelijem, ali i Lazar Marković je bio među najkritikovanijima.

Ipak, srpski reprezentativac je partijom protiv Sanderlenda oduševio, Čan je takođe bio odličan, pa postoji određeni optimizam među Liverpulovim navijačima, koji provejava i izjavom Rodžersa.

"Liverpul je pod mojim vođstvom uvek bio bolji u drugom delu sezone. Prošle sezone smo imali fantastičnu seriju, borili smo se za titulu. Nadam se da ćemo i ove sezone imati veliku seriju na proleće i da će taj deo godine biti u našem znaku", rekao je Rodžers.

Menadžer Liverpula je podsetio da pojedini igrači još uvek nisu spremni, kao i je Sterling bio umoran pa mu je dozvolio odsustvo i put na Jamajku.

"Sterling je bio na Jamajci da napuni baterije, biće tu za sledeći meč i očekujem da bude osvežen. Treba da se vrati i Staridž, koji je jako značajan igrač za nas i kada budemo bili kompletni pokazaćemo pravu snagu", smatra Rodžers.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke