Rodrigo - VAR 1:2, Valensija - Osasuna 2:0, kakva magija Guedeša!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.06.2020.
21:32
Izvor: Sportske.net

Napadač Valensije razbio maler, a Gonsalo Guedeš je postigao jedan od lepših golova ove sezone...

Povezane vesti

Fudbaleri Valensije pobedili su na svojoj Mestalji ekipu Osasune rezultatom 2:0 (2:0) u 30. kolu La Lige.

Napadač Valensije Rodrigo, ponovo je bio u centru pažnje, pošto mu je VAR ponovo poništio gol, baš kao u četvrtak u Madridu. I večeras, kao i protiv Reala, bila je to delikatna i sumnjiva odluka, ali ona neće biti toliko u centru pažnje pošto je Valensija kasnije pobedila Osasunu, za razliku od utakmice sa Realom.

Tokom trećeg minuta utakmice, Florenci je lepo proigrao Rodriga, koji je postigao pogodak u nastavku solo akcije, ali je posle nekoliko minuta stigla poruka iz VAR sobe. Usporeni snimak je pokazao da je Rodrigo navodno bio nekoliko mililetara u ofsajdu i njemu je pogodak ponovo poništen.

Ipak, već u 12. minutu, sve je bilo čisto, kada je Guedeš iskoristio "asistenciju" Košte za 1:0, tako što je krenuo sa svoje polovine, nanizao nekoliko igrača, pao, ali nastavio akciju i završio je prelepim golom.

Rodrigo je svoje prokletstvo prekinuo u 35. minutu, kada je Guedeš ovaj put u ulozi asistenta, a napadač Valensije rutinski spoljnim delom stopala, daleko od ofsajd pozicije pogađa - 2:0.

U drugom delu igre nije bilo promene rezultata, mada su gosti imali dve odlične prilike preko Ojera i Rubena Garsije, ali je Valensija prekinula niz od tri meča bez pobede i ponovo je u igri za Evropu, dok je Osasuna na sigurnom 12. mestu sa 35 bodova.

Baner 10

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Monday, 22.06.2020
03:19

U prezimenu Guedes slovo "u" se ne izgovara. Portugalci izgovaraju Gedeš, a Brazilci Gedes.