Robijev pomoćnik posle operacije - Šta je ''sreća u nesreći''?

Autor: Darko Mitrović
petak 23.11.2018.
21:47
Izvor: Sportske.net, index.hr

Fudbalsku javnost u regionu potresla je vest iz Sarajeva da je legendarni Robi danas hitno operisan, ali nadamo se da je najgore prošlo i da će se brzo oporaviti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Preneli smo tokom popodneva, operacija je trajala oko tri sata, problem je bio sa tankim crevom, a što je najvažnije, hirurški zahvat je protekao uspešno i Robert Prosinečki je sada u stabilnom stanju.

Dodatne detalje o svemu što se događalo u proteklih par dana otkrio je u izjavi za zagrebački ''Index'' pomoćnik Prosinečkog u reprezentaciji Bosne i Hercegovine Gordon Ciprić.

Takođe, izneo je i nove informacije u vezi sa trenutnim zdravstvenim stanjem legendarnog fudbalera, a sada aktuelnog selektora ''Zmajeva''.

''Operacija je prošla u najboljem redu. Istina, kako je trajala tri sata, bili smo zabrinuti, no srećom, sve je prošlo kako treba. U pitanju je bio problem s tankim crijevom, što može biti jako problematično, pa verujem da je zbog toga operativni zahvat trajao toliko dugo. U ovom trenutku toliko znamo, a Robi će ostati još nekoliko dana u bolnici na posmatranju.

Pre dve noći Robi nije mogao spavati od bolova u abdomenu, bili smo ujutro na kavi i rekao mi je da ga užasno boli.

Kako se s abdomenom nije poželjno zezati, odmah je otišao na pretrage u bolnicu. Dobio je visoku temperaturu i lekari su odlučili što pre da ga operišu. Sreća da je sve prošlo u najboljem redu. Sreća u nesreći je da je Robi odmah otišao na pregled, ko zna što se moglo dogoditi'', izjavio je Ciprić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke