Robi bogato nagrađen zbog remija sa Hrvatskom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.09.2015.
13:11
Izvor: Sportske.net

Selektor i fudbleri reprezentacije Azerbejdžana bogato su nagrađeni nakon što su Hrvatskoj "otkinuli" dva boda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

affa.az
affa.az

Povezane vesti

Reprezentacija Azerbejdžana možda nema prevelike šanse da završi u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj ali je Fudbalski savez te zemlje bogato nagradio selektora i igrače nakon novog dobrog rezultata.

Remi bez golova sa reprezentacijom Hrvatske napunio je džepove Robertu Prosinečkom i njegovim izabranicima, a mediji u Azerbejdžanu tvrde da je popularni "Veliki Žuti" inkasirao 80.000 evra na ime bonusa.

Azeri su očajno otvorili kvalifikacioni ciklus a nacionalni fudbalski savez odlučio je da posle četiri vezana poraza imenuje Roberta Prosinečkog za novog selektora.

Od dolaska bivšeg fudbalera i trenera Crvene zvezde na kormilo reprezentacije Azerbejdžana ekipa je upisala trijumf nad Maltom i remizirala sa Norveškom i Hrvatskom.

Sa pet osvojenih bodova Azerbejdžan se trenutno nalazi na pretposlednjoj poziciji grupe "H" a teoretski još uvek ima šanse za plasman u baraža jer ima osam bodova zaostatka za trećeplasiranom Norveškom.

Realnije je da će Robert Prosinečki nastaviti da sklapa tim za naredne kvalifikacije a ukoliko bi hrvatski stručnjak uspeo da oformi sistem Azerbejdžan bi u godimana koje slede mogao da se domogne nekog velikog takmičenja, posebno kada se uzme u obzir činjenica da će na narednim Evropskim prvenstvima igrati po 24 reprezentacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 05.09.2015
13:17

Milan treba ozbiljno da razmisli da opet pokusa da dovede Vrsaljka jer De Siljo tesko da moze da bude na potrebnom nivou isto kao i Abate...