Rivalstvo ne prestaje, Juve i Inter sudbinu sledećeg prvenstva rešavaju u prelaznom roku! Žele četiri ista igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 16.05.2020.
10:39
Izvor: Sportske.net

Marota je spreman na sve da zaustavi bivši klub, u Italiji neizvesnost hoće li šampionat biti nastavljen, ali već se prave timovi za narednu sezonu.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Ma šta se desilo, Inter teško može da se vrati u borbu za titulu, čak i da se šampionat nastavi. Ali, Marota je već rekao da to nije bio cilj, no da sledeće godine ekipa mora da juri "skudeto".

Prepreka će kao i uvek biti Juventus, a bivši saradnici Marota i Paratići, sada ljuti rivali odmeravaju snage na transfer tržištu.

O čemu se radi?

Oba tima imaju iste probleme, tačnije žele iste igrače, kako bi popunili određene pozicije.

Paratići je u Engleskoj, nije uspeo da se dogovori oko Gabrijela Žesusa, sa druge strane pregovaraju i dalje sa Čelsijem oko Emersona Palmijerija. I za Inter, ovaj Brazilac je prva opcija za levu stranu, trenirali su ga u Londonu i Konte i Sari, interesovanje dva italijanska giganta je podiglo cenu, "Plavci" traže 40 miliona evra za bivšeg igrača Rome.

Juve želi još i Žorginja, teško da može da izdvoji toliki novac za dva Lampsova igrača.

I za desnog beka, klubovi imaju iste ideje, Nelson Semedo iz Barselone. Juve ima u džepu De Šilja i Pjanića kao mamac za Katalonce, ali Inter želi da u transfer Lautara ubaci baš Semeda. Ima samo jedan problem, Portugalac bi radije u Siti kod Gvardiole, nego u Seriju A.

Još jedan igrač za koga su zagrizli i Juventus i Inter je Kjeza iz Fiorentine. Naime, njega će "Ljubičasti" pustiti pošto ne želi da ostane u klubu, ali biće klasična aukcija, ko da više. U ovom trenutku vlasnik Fiorentine Roko Komiso traži od Kjeze da se izjasni, fudbaler ima neku vrstu dogovora sa Juventusom, ali to ne znači ništa, ako Juve ne proda par igrača i skupi novac.

Baner ispravka


Četvrti je Sandro Tonali, njegov menadžer je rekao da će ostati u Italiji, Breša traži 50 miliona za "novog Pirla", Juventus je ovde bliži završetku posla, jer Interu je značajniji Vidal u veznom redu. Sa druge strane, ako dođe Žorginjo umesto Pjanića, onda bi Tonali teško našao svoje mesto u veznom redu "Bjankonera".

Dakle, kvartet u izlogu, ko će biti brži, ko ima igrače za trampu što će biti u modi ovog leta, Marota je poznat po transferima slobodnih agenata, blizu je da završi poslove oko Vertongena i Martensa, a cilj Intera je da ima dovoljno igrača, dva tima, kako bi se trkao sa Juventusom, plus da dovede iskusne fudbalere sa pobedničkim mentalitetom.

Kakav će biti odgovor Paratićija ostaje da vidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Inter JZ 4ever
Saturday, 16.05.2020
17:34

Za Tonalija nije tacno da je Juventus blizi, tu je obrnuto.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 16.05.2020
14:25
avatar
The_Matrix
Saturday, 16.05.2020
13:06

Inace Marko Alonso je Interova zelja pre Emersona , a uz to nije ni Kurzava iskljucen. Sto se tice Tonalija italijanski mediji javljaju da je Inter blizi tom poslu iz vise razloga. Od zelje igraca da saradjuje sa Konteom do fenomenalnih odnosa njegovog agenta i Marote. Sto se tice Kjeze tesko uklapanje u sistem koji forsira Konte je jedan od razloga sto se Inter ne interesuje previse. Menije, Mertens, Kumbula, Tonali, Kurzava, Alonso, Semedo, Vidal i Verner su imena koja se najvise pominju. Tu su jos Vertongen, Kanselo, Vilijam Karvaljo, Aubamejang...Verovatno se dosta imena i cuva od medija kako se ne bi cena pumpala

avatar
Amalainter
Saturday, 16.05.2020
11:20

Tonali ce u Inter

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 16.05.2020
10:58

Bernadeski, Betankur, Žorginjo i Ragnik, četiri jahača apokalipse.