Rivaldo isprozivao selektora, sveti broj dao klincu!

Autor: Stefan Matić
subota 16.11.2019.
21:48
Izvor: Sportske.net

Legenda "karioka" raočaran onim što je video sinoć.

EPA/Andreu_Dalmau
EPA/Andreu_Dalmau

Povezane vesti

Sinoć su u Saudijskoj Arabiji prijateljski meč odigrali reprezentacije Brazila i Argentine.

"Gaučosi" su izašli kao pobednici slavivši golom Mesija, dok je ulogu tragičara kod Brazilaca poneo Žezus koji je pre toga promašio penal. Igra "karioka" je posebno razočarala Rivalda, koji je takođe bio nezadovoljan izborom igrača koji nosi legendardnu "desetku" u Titeovom timu.

"Gledao sam Brazil - Argentina i tužan sam što vidim da je "desetka" pripala Paketi. Taj dres je prepoznatljiv i poštovan svuda u svetu, tako da ga ne može nositi igrač koji počinje mečeve na klupi ili igra samo pola utakmice. To je nepoštovanje"

"Poznat je zato što su ga nosili igrači poput Pelea, Rivelina, Zika, Rivalda, Kake, Ronaldinja i Nejmara. Ne krivim Paketu uopšte, ali Tite i njegov štab moraju da znaju koliko pritiska sa sobom nosi taj dres. Ne smeju 'sagoriti' Paketu, koji pred sobom ima blistavu budućnost. Trebaju ga zašititi, onako kako rade sa Rodrigom u Real Madridu", stoju u Rivaldovom saopštenju.

Milan Paketa Sampdorija Lineti Bakajoko

Videćemo kako će ove reči uticati na Paketu. Mladi "rosonero" nije bio glavna meta legendarnog Rivalda, ali je jasno da će svoje klupske i reprezentativne partije morati da podigne na viši nivo ukoliko želi da u potpunosti zasluži famoznu "desetku".
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Assisti o jogo entre Brasil 🇧🇷 x Argentina 🇦🇷 e fiquei muito triste de ver o que aconteceu com a camisa 10. Deram a camisa 10 para o Paquetá contra a Argentina. Camisa que é respeitada mundialmente. Esta camisa não é para ficar no banco e muito menos sair no intervalo, porque é a camisa que o mundo conhece e respeita porque foi usada e honrada por Pelé, Rivelino, Zico, Rivaldo, Kaká, Ronaldinho, Neymar. O jogador não tem culpa, mas a comissão técnica sim, pois eles sabem do peso desta camisa e também que poderia queimar o garoto de 22 anos que pode ter um grande futuro com a seleção brasileira. Da mesma forma que o treinador quis proteger o Rodrygo, que está jogando muito bem no Real Madrid, para esse jogo, poderia ter protegido o Paquetá de jogar com essa camisa. Todos nós sabemos que Brasil 🇧🇷 e Argentina 🇦🇷 nunca será um jogo amistoso.

Објава коју дели Rivaldo Ferreira (@rivaldo) дана

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 17.11.2019
00:18

Raočaran, zašititi (odvratan primer infinitiva sve i da je pravilno napisano, a nije), stoju...

avatar
BlueBoy84
Saturday, 16.11.2019
23:46

Naš je, ali 10ka Brazila. ......

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 16.11.2019
22:53

Iznenadilo me koliko je los igrac...morao sam da proveravam na internetu da li je istina da se Real interesovao za onakvog igraca