Rio ismejao odbranu Junajteda pred Ligu šampiona...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.09.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net

Poruka je jasna, bez razloga se zavaravaju...

EPA/ROBERT GHEMENT
EPA/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Rio Ferdinand je danas pred start Lige šampiona otpisao Junajted.

"Da li su dobri? Nisu. Sa takvom odbranom nećete daleko. Da li je Lindelof pojačanje? Nije. Da li je stvar sa Baijem radila? Nije. Da li su Smoling i Džons postigli ono što su obećavali kada su stigli? Nisu. Da nije Supermena na golu, iskreno, ne znam gde bi bio Junajted prošle četiri godine", iskren je legendarni štoper.

"Ne možete da izgradite odbranu na ljudima kojima ne verujete, a ne verujete im jer nisu pouzdani", ocenio je Ferdinand.

"Svi veliki timovi kreću od odbrane, Junajted je nema, kakva Liga šampiona, to je zavaravanje. Možda prođu grupu gde je Juve daleko najbolji tim, ali posle toga će odmah ispasti", dodao je Rio.

Najviše šansi ima Siti.

"Oni su najbolji tim u zemlji, imaju priliku u Ligi šampiona, pravo da vam kažem, sve osim polufinala za Gvardiolu će biti strašan neuspeh".

Liverpul?

"Imaju iskustvo iz prošle godine, odličan skup igrača, istina je da je grupa teška, no, Liverpul je tim koji ima igrače koji potezom mogu da promene tok utakmice. Za razliku od njih, Totenhem nema dovoljno fudbalera, oni moraju da se koncentrišu na Premijer ligu. To je važnije za ovakav tim"
, iskren je Ferdinand.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Wednesday, 19.09.2018
12:18

Jedna velika istina. Man Utd se raspada , i tako ce nastaviti dokle god ne smene Murinja. Svesni su oni bili da kad on dodje da ce se pretvoriti u smaracki bezlicni klub bez identiteta, ali su bar ocekivali rezultate. Kad i toga nema , tu imamo ogromni problem. Manjak rezultata, losa transfer politika , kivni navijaci, odvatan stil igre. Trenutno , United novim igracima ne moze nista vise da ponudi od para, a kad dodjes sa takvim razmisljanjem u klub, zna se u kom pravcu moze karijera da ti ode , samo u sunovrat. Ipak je to ograman klub sa tradicijom , koji ima ogromnu bazu navijaca u Engleskoj i sire, koji bas vole zbog svog identiteta koji je gradjen decenijama, nije to neki Guangzhou.

avatar
RedDevil612989
Tuesday, 18.09.2018
14:03

Rio je uvek bio brutalno iskren i zato me ne cudi ovakva izjava. On i Vidic na stoperu su bili bolji od svih stopera, bekova i defanzivnih veznih koje sad imamo zajedno.

avatar
_MUFC_
Tuesday, 18.09.2018
13:01

Uvijek relan Rio Ferdinand.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 18.09.2018
10:28

Odbrana Uniteda je kriminalna ! I za to ne moze da bude kriv Murinjo nikako !

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 18.09.2018
23:57

Ko je doveo Lindelofa i Baija?

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 19.09.2018
11:09

Pazi,sam je odabrao Lindelofa i Bailija kao pojacanja,a bira i nacin kako se tim brani. Za Smolinga i Dzonsa sam i ja znao da nisu za Junajted,a jedini trofeji koje imam su na PESu. Murinjo je to morao da shvati i da bar jednog on njih proda,imao je nekoliko prelaznih rokova. Daleko od toga da njegova krivica ne postoji.

avatar
mrancic
Tuesday, 18.09.2018
10:28

Još ovaj komentar je nedostajao.Osrednji zadnji red Junajteda će još više izgubiti na samopouzdanju posle ovog komentara.Ako golman ispucava loptu u protivnički teren bez učešća veznog reda,ako napada nema ili sporo trče bez pravih poteza i kontre,ako vezni red ne napada protivnika na njegovoj polovini već se pridružuje odbrani,povlači se u 16 metara onda su štoperi i bekovi jednako pod pritiskom i greše.Junajted nema najbolju odbranu ali ni toliko lošu.Murinjo može da opstane samo ako ubrza igru,kupi dva igrača u vezi i dva napadača.Da podsetim,nije hteo Lukasa Mouru a drži Lingarda,Rašforda i nezadovoljnog Marsijala.O Mati i da ne pričam.Promašio je sa Fredom ili ne ume da ga organizuje.A tražio ga je Gvardiola.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 18.09.2018
09:42