Rimski raspad, ode Toti!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.05.2019.
11:33
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ćemo videti kraj istorije, legenda ne želi da učestvuje u ovome što se dešava Romi...

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

U Romi haos, nakon što je propala inicijativa Frančeska Totija da Antonija Kontea dovede u klub. Trofejni trener se zahvalio, ne vidi da je "Vučica" ozbiljna, niti da Palota ima novca da napravi tim, čak Roma će morati da prodaje najbolje u slučaju da ne izbori Ligu šampiona.

Vratio se Baldini, što je dodatno iznerviralo Totija, njegove ingerencije su sada manje, a predloženi treneri za novu sezonu Đampaolo ili Gasperini ne nude mnogo entuzijazma, tim pre što će teško biti pojačanja.

Zbog svega ovoga, Frančesko Toti želi da ode iz kluba. On jednostavno, kako tvrde novinari koji prate dešavanja u Romi ne želi da bude vezivan ni za ove vlasnije, ni za neuspehe, jednostavno njegov legat u "Vučici" je takav da ni u kom slučaju ne pomišlja da rasprodaje ugled.

Nije u pitanju ni funkcija, Toti ne bi ostao ni da mu ponude mesto sportskog direktora jer ne bi mogao zbog budžeta da sprovede svoje predloge.

Navodno, ozbiljno razmišlja da ode, a to će izazvati nove probleme sa navijačima koji ne vole vlasnika Palotu i optužuju ga za manjak ulaganja i ambicija.

On je nedavno rekao da je novi stadion prioritet, ali zbog sukoba sa gradskim vlastima, dodao da bi njegova izgradanja mogla da traje duže od Koloseuma. Bio je ironičan, navijači se nadaju da bi mogao da proda klub porodici Al- Tani koja će navodno izaći iz PSŽ, ali je Amerikanac to demantovao i rekao da nema nameru da ode iz Rome.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 07.05.2019
12:01

Malo vise pameti ove sezone i mogli su da imaju Kontea , jaci tim , LP ... Sve zbog Lord Monchi !

avatar
ddr16
Tuesday, 07.05.2019
13:25

lord monci je odradio ono sto je palota hteo,rasprodao glavne igrace ,uzeo pare i doveo perspektivne klince koje ce opet prodati i uzeti pare,palotu za romu svakako nije briga,gleda samo svoj interes