Rimski lov na veštice, krivi Džeko, Dolće i Gabana!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.09.2018.
08:14
Izvor: Sportske.net

U Italiji navijači ne praštaju, možda bi neko trebalo da im saopšti da nisu toliko bitni...

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

U Romi, pravi lov na veštice.

Navijači su besni, ekipa je u karantinu, Monći je otkazao put u Španiju, danas je Lorenco Pelegrini trebalo da bude gost u jednoj "Najkovoj" radnji u Rimu, čitava manifestacija je otkazana.

Roma je na kolenima posle poraza, sutra dočekuju Frozinone, posle sledi rimski derbi za vikend, ti mečevi bi mogli da znače i kraj za Di Frančeska.

Na udaru je Edin Džeko.

On je naime posle poraza u Bolonji bio u Milanu na jednoj modnoj reviji, navijači su pobesneli, sipali su uvrede na socijalnim mrežama, a navodno je Džeko zakasnio u karantin, pa se najavljuje da će se sutra suočiti sa besom sa tribina. U pitanju je bio događaj koji su organizovali Dolće i Gabana, a dok je Bosanac bio na putu za Milano, doneta je odluka da ekipa bude u karantinu do meča sa Frozinoneom.

U Italiji je uvek važno naći "krivca", navijači smatraju da je Džeko jedan od najgorih ove sezone, da je pokazao nepoštovanje jer se nije okrenuo i umesto u Milano otišao u Rim, ali kako rekosmo na Apeninima ovakve stvari nisu neuobičajene, a tifozi sebi vole da daju veći značaj nego što im pripada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ИступањеЈединоРешење
Tuesday, 25.09.2018
09:25

A sta im i koliko to tacno pripada?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 25.09.2018
09:09

Mnogi navijaci misle da su bitniji nego sto jesu ali nista novo rekao bih Istina igra se zbog navijaca zivi se od nijh ali ipak...