Rijeka u sve većim problemima pred Olimpijakos! Sumnje u Vešovića?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.08.2017.
10:53
Izvor: Sportske.net, index.hr

Novi hrvatski šampion već je obezbedio evropsku jesen, ali atmosfera uopšte ne izgleda dobro pred dvomeč sa Olimpijakosom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

Posle nezaboravne sezone, Rijeka je odlično ušla i u tekuću. Ostvarene su tri pobede u prva tri kola hrvatskog šampionata, kao i plasman u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će im rival biti atinski Olimpijakos.

Ali, izgleda da poslednjih dana kola kreću nizbrdo.

Makedonski internacionalac Stefan Ristovski prodat je Sportingu, ali se postavlja pitanje da li je tako moralo moralo da bude. Iz kluba su poručili da o nije želeo da produži ugovor, na šta je Ristovski burno reagovao.

''Od prvog sam dana zavoleo taj klub i želja mi je da ostanem u dobrim odnosima sa svima. Imali su svoj način, ja ga poštujem, ali moram reći da nije sve kako je predsednik Mišković opisao. Nema zle krvi, ali želim poručiti navijačima da nisam ja bio taj koji je odlučio otići iz Rijeke'', objasnio je Ristovski, a prenosi ''Index''.

To, međutim, nije sve. Najnovija informacija iz Rijeke je da je napadač ove ekpe Mario Gavranović doživeo povredu i da ga neće biti u mečevima sa Olimpijakosom.

Sve se to događa posle prvog poraza na domaćoj sceni u ovoj sezoni, u meču sa Osijekom (1-0).

Taj meč je obeležilo i isključenje Marka Vešovića, bivšeg fudbalera Zvezde, koji je u razmaku od samo tri minuta zaradio dva žuta kartona.

"Meni je to izgledalo kao da ih je namerno napravio, kako drukčije objasniti one njegove poteze. Ne znam šta se događa u Rijeci, a očito se nešto događa, ali znam samo da Riječani nemaju nikakvog razloga bacati krivicu na sudije'',
objasnio je Ante Kulušić, šef hrvatskih fudbalskih sudija.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke