Ridiger došao da se izvini, navijač na nikada viđen način pokazao šta misli o svojoj ekipi

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 11.02.2019.
11:01
Izvor: Sportske.net

Potez defanzivca koji su podržali mnogi, ali ne i svi.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija juče su doživeli debakl pošto su poniženi u Mančesteru gde je Siti pobedio sa 6:0.

Ovo je nesumnjivo veliki udarac za ekipu Mauricija Sarija koji je na kraju utakmice bio vidno nervozan, a jedan od pribranijih bio je Antonio Rudiger.

Nemac je na kraju meča prišao navijačima kako bi se izvinio zbog loše partije čitavog tima, dao je dres jednom navijaču, dok je drugi demonstrativno pocepao člansku kartu Čelsija.

Pomenuti navijač je uputio salvu uvreda ka defanzivcu zbog loše igre, međutim mnoge pristalice "Plavaca" su podržale ovaj potez Ridigera.
Teški trenuci za londonski klub, može li se na kraju sezone dokopati plasmana u Ligu šampiona?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Monday, 11.02.2019
14:49

Rudiger je igracina najvise zahvaljujuci njemu i Kepi Chelsea ima 11 clean sheetova ove sezone. Prosto taktika je krs,ne mozes napadati Siti prosto idalje mi nije jasno da je ulazio u trku i nadigravao se sa Sitijem. Barkley,Alonso,Jorginho to su sve spori igraci i prosto cim je Siti prvi put dosao do lopte postigli su gol,a posto je Sari tvrdoglav da ista mijenja mirisalo je jos nakon 1-0 na potpuni potop
Dajte meni da treniram Celsi bar necu praviti ovakve gluposti a necu ni traziti 6 miliona funti po sezoni :D
Ridigeru svaka cast on nista nije kriv,on nosi ovaj tim mnogo a jako je potcijenjen

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Monday, 11.02.2019
14:43

Mnogi vide samo ovaj poraz ,a gde je katastrofa u Bornmutu i jos jedan derbi poraz od Arsenala,direktnog konkurenta za 4-to mesto. Celsi igra toplo-hladno ,neki igraci su mislima u drugim klubovima ,neki opet pokusavaju bojkot trenera,kao sam Murinjom i Konteom ,a neki jednostavno nemaju potreban kvalitet ili nisu u formi . Iskreno,ne vidim nacin da zavrse u top4 ,nije im ni raspored bas lak,igraju i kupove i Ligu Evrope . Da ne predvidjam nista ali mislim da su mnogo vece sanse da Arsenal ili United zavrse u top4

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 11.02.2019
14:23

Ovo je neki bre seljak od navijaca! Rudi, Kante, Azar i Iguain jucer nisu zasluzili kritiku a svi ostali jesu. Rudi je mozda kriv za jedan gol ali kako stize zatvoriti Luiza u 99% slucajeva dobar je i on.

avatar
Blackmamba24
Monday, 11.02.2019
14:01

Nekad je u odbrani bio Teri, sad su ridiger i luiz, nekad je bek bio esli kol, sad je alonso, nekad vezni red lampard i balak, sad zorzinjo i barkli, nekad je napadac bio DROGBA a sad, sem Iguaina, Ziru i do sad Morata...mislim da sam sve rekao o kvalitetu, cela odbrambena linija je ocaj, Aspilikueta je kapiten i kao takav treba da ima bar malo veci IQ da shvati da ne prilazi Sterlingu onako blizu jer ga on uvek obidje

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 11.02.2019
13:51

Igrati do kraja sezone sa mladim igracima i onda na leto cistka od luiza, alonso, acpi, jorgino, barkli, pedro, willian, hazard, i dovesti nove igrace i onda polako uvesti ih u sistem inace sa ovim primadonama nikada nece igrati napadacki futbal

avatar
Red blood
Monday, 11.02.2019
13:36

Ovaj navijac ocigledno ne deli misljenje Nikija i Horde,da je prvenstveni cilj ove utakmice bio da se Siti izjednaci na tabeli sa Liverpulom.

avatar
Devil born 1878
Monday, 11.02.2019
12:38

Moze moze u ls al 2050

avatar
Uncle Fester
Monday, 11.02.2019
12:27

Ne igra slučajno za Njemačku reprezentaciju!! Tamo se nauči disciplina i odnos prema radu i prema navijačima!!! Bravo Rudiger, veličina si!!!