Ričarlison: "Većina mojih prijatelja je u zatvoru, a neki su i mrtvi"

Autor: Ivan Cvetković
petak 03.08.2018.
19:34
Izvor: Sportske.net

Brazilac u iskrenoj ispovesti za medije u domovini.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Brazilac Ričarlison postao je novi član Evertona ovog leta pošto su "Karamele" platile za njega čak 45 miliona funti Votfordu.

Novi menadžer tima iz Liverpula Marko Silva odlično poznaje kvalitete ovog ofanzivca pošto je upravo kod njega odigrao najbolju polusezonu u karijeri protekle sezone.

Nakon toga usledio je pad forme, ali Portugalac veruje u Ričarlisona, koji baš i nije imao puno razloga za nadu u detinjstvu.

Brazilac je u jednom intervjuu za brazilske medije otkrio da je mogao da krene i drugačijim putem.

"Često pričam o tome kako su mnogi moji prijatelji u zatvoru, a neki su čak i mrtvi. Imao sam sve preduslove da krenem tim putem."

"Sećam se da su stalno pričali kako sam samo običan bandit, da ne vredim ništa. Hvala Bogu pa nisam to postao, sada sam u Premijer ligi i uspeo sam pomognem svojoj porodici"
, iskren je bio 21-godišnji Brazilac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Saturday, 04.08.2018
13:47

Fine prijatelje imas... a i ti si jako dobar kad se sa takvima druzis. Brazil je inace jedna od poljoprivredno najrazvijenijih drzava u svetu, treci u svetu po proizvodnji kukuruza, prvi po proizvodnji soje... Kafa, kakao, razno egzoticno voce i sta sve ne najcesce dolazi bas iz Brazila. Dakle, ima tamo jako puno casnih i postenih ljudi koji posteno rade i tamo ima i te kako sta da se radi i od cega da se zivi a da nije razbojnistvo i trgovina drogom. Da je hteo, za prijatelje bi imao normalne a i moralne ljude, a ne bitange koje zavrse ili u zatvoru ili stradaju od metka. Da je hteo, cak i da nije uspeo u fudbalu, mogao je da se bavi nekim postenim poslom- sto je morao da bude na ulici, da bude besposlicar, lopov, bandit i razbojnik? Nemam bas puno razumevanja za ovakve “tuzne” price.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 03.08.2018
19:50

Znaci i ovaj je iz one price klasicne Brazilske koji odrasta u favelama sa jakim uticajem kriminalaca sa svih strana.Zato svi Brazilci i igraju fudbal jer to im je jedini nacin da se izvuku iz bjede i da naprave nesto u zivotu od cega ce moci normalno da zive i sto ce moci da se bave poslom koji vjerovatno svi vole a to je fudbal.

avatar
Friday, 03.08.2018
19:39

Pa sta sad moj drugar je u zatvor,zbog par likvidacija po BG i Srbiji,sta treba da se hvalim sa tim,a ja komentarisem na Sportske.net

avatar
AFC
Saturday, 04.08.2018
07:35

Retko nebulozan komentar.

avatar
Pretendor
Saturday, 04.08.2018
13:00

Ala si ti dosadan..