Ričarlison ostvaruje sve dečačke snove!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 22.09.2018.
14:20
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač Evertona ne krije koliko je srećan u ovom trenutku.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Ričarlison za sada ima početak sezone iz snova, još da nije napravio onu glupost protiv Bornmauta, ko zna kako bi sad izgledala tabela najboljih strelaca u Premijer ligi.

Mladi Brazilac je za ogroman novac prešao iz Votforda u Everton, mnogi su bili skeptični, ali njegov trener, Marko Silva je verovao u njega, uostalom poznaje ga iz Votforna, a nije slučano Ričarlison najbolje partije pružao upravo dok je igrao pod palicom Marka Silve.

Početak sezone iz snova je doveo do toga da dvadesetjednogodišnji napadač bude pozvan da zaigra za reprezentaciju Brazila, a to je životni san svakog fudbalera, pogotovo Brazilaca.

Ričarlison je nedavno debitovao za svoju reprezentaciju, a uspeo je čak i da postigne dva gola na dve odigrane utakmice.

"Nekada sam gledao golove Ronalda, Adrijana, Nejmara, a sada sam ja postigao gol, mislim da sam taj gol u avionu pogledao minimum 50 puta, oduševljen sam", rekao je Brazilac.

"Nekada sam imao frizuru kao Nejmar, kopirao sam ga, a sada radim "ptičiji ples" sa njim", aludirao je na karakterističnu proslavu gola.

Kada je u pitanju njegov klub, on je za "Karamele" postigao već tri gola, a očekuje se da sutra ponovo bude u startnoj postavi jer mu je kazna zbog crvenog kartona protiv Bornmauta istekla.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Saturday, 22.09.2018
14:23

Ja od pocerka prosle sezone pricam da je ovaj decko u avgustu MORAO da zavrsi u CFC. Em kuburimo na toj poziciji, em 40M nije nista u finansijskom smislu ako se uzme u obzir da sw kupuje 21ogodisnji brazilac koji se vec snasao u PL. Svakako strasan posao Evertona, mali vec sada vredi 60M