"Riba zvana Vanda" - Kad Ikardijev telefon završi u moru...

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.03.2019.
08:27
Izvor: Sportske.net

Priroda njihovog odnosa može se videti i u ovoj epizodi. U svakom slučaju, ako želi u veliki klub, Maurito će morati da nađe posrednika. Kakve su opcije?

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

O Vandi Nari se više piše u ovom trenutku od Maura Ikardija. U Italiji je osuđuju da je zatrovala atmosferu u svlačionici Intera, da je svojim provokacijama okrenula svlačionicu protiv supruga.

On sada ne igra, povređen je, mada u Interu ne veruju da je to u pitanju, čeka se kraj sezone i rasplet.

Male su šanse da ode, Inter pokušava da ga zameni za Dibalu, ali to je teška misija, priča se da Juventus nema nameru da kupi Argentinca.

Čekaju se Real ili Atletiko, cena je oko 80 miliona evra, manje od klauzule koja je 30 miliona veća, ali treba sačekati leto. Današnji mediji pišu da je Vanda glavni problem, da i ako bude spreman, Ikardi će biti rezerva Lautaru do kraja sezone, Spaleti ne namerava da popusti.

Argentinski mediji beleže svaku pikanteriju, vatrena Argentinka je praktično Ikardija posvađala, odnosno udaljila od porodice, a njena ljubomora ne dobro poznata. Prošlog leta je otkrila neke poruke devojaka u telefonu svog supruga, bacila je telefon u more, izbila je žestoka svađa.

U svakom slučaju, mnogi veruju da je Ikardi nesposoban da joj se odupre i da je potpuno pod njenom kontrolom, Vanda kaže da je menadžer jer tako sav novac ostaje u kući, što je možda legitimno, ali navodno drugi klubovi ne žele sa njom da pregovaraju, već traže da Ikardi nađe posrednika...

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Wednesday, 20.03.2019
13:08

Mogu misliti kakve akrobacije izvodi u krevetu kad je ovako hipnotisan njome.

avatar
Oldboy
Wednesday, 20.03.2019
10:45

Gramtivost za novac mu se obila o glavu

avatar
GillesSimon
Wednesday, 20.03.2019
09:40

Ikardi = papuča