Revolucija - Novi Bajern, ostaje samo 12 igrača, lista želja impresivna!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.05.2018.
11:47
Izvor: Sportske.net

Bajern će posle novog neuspeha u Ligi šampiona promeniti značajno ekipu, Niko Kovač će dobiti mlađe igrače, ostaje tek nekolicina iskusnijih. Novac imaju, mete su poznate...

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Bajern iz Minhena će okrenuti stranicu ovog leta. Stalna ispadanja u polufinalu Lige šampiona i dominacija u domaćim takmičenjima signal su da Bavarci moraju da promene nešto.

Praviće novu ekipu, čini se da Niko Kovač ima u planu da iskoristi još jednu godinu Robena i Riberija, ali i da ih poštedi tokom sezone, tačnije da odigraju manji broj mečeva.

Šta planira najbolji nemački klub.

Vidal je na prodaju, nije mu ponuđen novi ugovor, ovaj ističe 2019. i moguće je da se vrati u Italiju ili eventualno ode u PL. Cena mu je s obzirom na godine pala, ali sigurno da će Bavarci probati da vrate veći deo novca uloženog u "Ratnika" koga su platili Juventusu 40 miliona.

Izgleda da su prelomili i oko Levandovskog, iako se pričalo da će spustiti rampu, ne žele nezadovoljnog igrača, Čelsi i Real ostaju opcije, moguće je da već imaju dogovor sa Timom Vernerom, već je jasno da stižu Gorecka i Maks Mejer kao sveža krv.

U klubu od starijih igrača ostaju Humels, Alaba, nema šanse da prodaju Austrijanca, a i Tijago Alkantara je siguran.

Odlaze verovatno i Rudi i Bernat, u slučaju dobre ponude i Boateng,  a spisak želja je dugačak.

Prvo ime je Dibala, nije sigurno hoće li ga Juventus prodati, ili čak tražiti nekog igrača u zamenu, Bajern već pregovara i sa Marsijalom čime bi ofanziva bila osvežena.

Pominje se i Brazilac Malkom iz Bordoa koji ne krije da mu je želja Bajern.

U odbrani bi mladi Holanđanin De Liht trebalo da zameni Boatenga, podsetimo vratiće se i Nojer koji je propustio veći deo sezone, mnogi kažu da će povratak golmana biti najveće pojačanje.

Iz sadašnjeg tima ostaće praktično 12 ili 13 igrača, ne zna se šta će se dogoditi sa Renatom Sančezom koji je na pozajmici, a stižu 40 miliona od Juventusa koji će otkupiti Daglasa Koštu.

Dakle, videćemo velike promene, podmlađivanje tima, a cilj ostaje isti, nastavak dominacije u Bundesligi se podrazumeva, a Bavarci sanjaju Ligu šampiona!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bayern
Tuesday, 08.05.2018
09:25

Max Meyer za FC Bayern nikad nije bio tema, Bayern se za njega nikad nije interesovao. Vraća se Gnabry, do sada potpisao Goretzka i to je sve za sada.

avatar
Mad Tiger
Monday, 07.05.2018
15:54

bolja vest od ove nije mogla da bude.toliko sam zeleo da u bajern predje max majer,a jos ako dodje i gorecka pa ne moze biti bolje.vec uigrani tandem na sredini.malkom je ubica po desnoj strani.treba iskoristiti to sto hoce kod nas.de lihta nisam nesto pratio ali ne sumnjam u bajernov scouting tim.retko kada omanu.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 07.05.2018
15:29

nije sigurno da će Maks Mejer u Bajern. Njega traze Arsenal, Liverpul. A posto je slobodan igrač biće još ponuda... Gorecka je potpisao već, ali Mejer nije...

avatar
Agent Provocateur
Monday, 07.05.2018
14:58

Oni mogu u cruise modu da osvoje jos 5 bundesliga ali za LS ce morati da ponude vise od Riberija i Robena koji su i danas najbolje opcije u napadu kao i pre 5 ili vise godina. Leva je fantastican ali u blagom opadanju i nije bas kreator vec finiser. Miler jednostavno nije svetska klasa sta god ko god mislio sto svodi napad na bokove koje drze R&R koji imaju po 34, 35 godina.

avatar
NikkiCFC
Monday, 07.05.2018
14:11

Ne treba nesto mnogo da menjaju vec dve sezone su najbolji tim evrope. I znamo koji faktori su ih sprecili da i postanu prvaci.

avatar
Mad Tiger
Monday, 07.05.2018
15:57

bravo za kom.ziva istina.

avatar
Monday, 07.05.2018
17:19

Po cemu su najbolji hahahah, po sutiranju nepostojecih penala i golovima iz ofsajda sa dinosaurusima na krilima, moze samo krivo da ti bude, Liverpul je ucinio ono za sta su se hvalili navijaci Celsija sad placi do mile vlje :D

avatar
MalaSkoljkica
Monday, 07.05.2018
14:00

Sa Martialom, De Lightom Meyerom, Goretzkom, mozda i Dibalom- premocan tim.

avatar
Mladen Bayern
Monday, 07.05.2018
13:50

Bayern je i vako jak još sa ovim igračima ima da kidamo. Mia San Mia ❤️

avatar
Karambol
Monday, 07.05.2018
13:48

Iz Bajerna najverovatnije idu Bernat Vidal Rudy Boateng i mozda Lewandowski, sto se tice pojacanja u napadu od Martiala i Malkoma nema nista jer je meta Leon Bejli,takodje najverovatnije dolaze Werner i Dybala, sredina se nece pojacavati jer stize Gorecka i Renato Sances ce dobiti jos jednu priliku.. u odbrani De Liht i to je to

avatar
Amar Zornic
Monday, 07.05.2018
13:17

Nece biti toliki rezovi , ekipa ce se osveziti malo al ne drasticno . Najveca promena ce biti pozicija krila gde ce se tokom leta vagati da li ce se Gnabriju dati sansa ili ce se traziti nova opcija

avatar
Al(a)din
Monday, 07.05.2018
13:01

Ne moze Dibala igrati spicu, jedino ako planira sa Milerom. Voleo bih Luku Jovica da dovedemo, bice mali zver

avatar
Monday, 07.05.2018
12:41

Mogu samo sanjati.

avatar
rosen.manutd
Monday, 07.05.2018
12:28

Vidal bi mogao da bude jako jeftina, a korisna opcija za zainteresovane. Voleo bi da ga vidim na terenima PL.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 07.05.2018
11:55

Dajte nam Vidala, Sanceza pa da bambusamo:-D Moze i Robert sa njima u paketu, necemo se buniti:-D