Restart je tu - "Igrače niko ništa ne pita!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 31.05.2020.
14:19
Izvor: Sportske.net

Nastavak Premijer lige kroz nešto više od dve nedelje.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbal na Ostrvu se vraća i to u velikom stilu.

Prvi meč posle korona pandemija biće Mančester Siti - Arsenal, ukoliko "tobdžije" naprave iznenađene i uzmu bodove , Liverpul bi u "Mersisajd" derbiju mogao i zvanično da prekine post dug 30 godina.

Ipak, kako navijači dočekuju nastavak sa velikim iščekivanje, sami fudbaleri smatraju da niko nije saslušao njihovu stranu.

"Projekat 'Restart' je guran zbog finasija, mislim da je svima to jasno. Ja jesam za igranje utakmice ponov, ali i nemamo drugi izbor. Kao igrači, bili smo zadnji koje su konsultovali oko 'Restarta' i to je zato što smo tu na listi prioriteta. To nije problem"

"Imali smo opciju da biramo da li da se vratimo treninzima, ali ako FA, EFL i čelnici UEFE i Premijer ligi kažu da se igra, onda nema razlike u tome šta igrači misle zato što morate nazad u igru. Ili ste unutra ili napolje"
, izjavio je Tajron Mings, defanzivac Aston Vile.

Baner live stream

U nedeljama iza nas mnogo igrača je 'diglo glas' oko povratka na teren u 'nesigurnim vremenima'. Fudbaler Čelsija N'Golo Kantea je propustio i uvodne sesije treninga zbog svog straha, dok su Deni Rouz i Troj Dini rekli da se ne vraćaju dok sve ne bude sigurno.

Rezultat je svakako isti, fudbaleri su 'promenili mišljenja' te nas 17. juna čeka najbolji fudbal na Ostrvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UnitedForLife
Sunday, 31.05.2020
16:14

Ne vidim u čemu je problem, fudbaler je radnik kao i svaki drugi. Klub je njegova kompanija, poslodavac. Zamislite sad da prosečan radnik u normalizovanim uslovima odbije da radi. Stoga ukoliko neko neće da igra treba mu oduzeti 60-70% plate u mesecima kojima ne želi da igra. Pravedno za obe strane, on se ne izlaže riziku a klub ne trpi štetu.

avatar
äxwell
Sunday, 31.05.2020
15:24

Nema vise zarazenih i ovo sitno sto je bilo pod kontrolom je. Primadone koje primaju velike svote novca da pikaju loptu sigurno ne bi trebalo da se zale, to im je posao.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 31.05.2020
18:09

Tacno za vecinu ali da li ti Kante deluje kao primadona? On ima istorijat bolesti u porodici i zato se plasi da igra.