Rešena sudbina Milana Jevtovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 31.01.2018.
17:48
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji fudbaler čačanskog Borca je saznao konačan ishod pregovora.

Povezane vesti

Milan Jevtović će do kraja ove sezone sigurno igrati za Antalijaspor.

To je rešeno danas, poslednjeg dana prelaznog roka, pošto pregovori Antalije i Crvene zvezde nisu bili uspešni kada se radi o transferu ovog krilnog igrača.

Antalijaspor je tražila previše novca za obeštećenje, a imajući u vidu da pre svega nije došlo do prodaje Slavoljuba Srnića, onda su u Zvezdi odlučili da ne idu do kraja.

Danas se to moglo saznati sa spiska prijavljenih fudbalera Antalije, oni su prijavili Milana Jevtovića za drugi deo sezone, što je automatski označilo kraj priče.

On do sada nije bio prijavljen iz prostog razloga jer je bio u pregovorima sa Crvenom zvezdom, da je igrao za Antalijaspor u ovoj sezoni, ne bi imao pravo na transfer zbog poznatog pravila - fudbaler ne sme igrati za tri tima u jednoj sezoni.

Podsetimo, Jevtović je prvi deo sezone proveo u Rozenborgu na pozajmici gde je bio drugi strelac ekipe, odmah iza Niklasa Bendtnera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Wednesday, 31.01.2018
21:19

I od svega sto je obecavao Terza i uoravu nije uradjeno nista , niti imamo formiranu osnovu za kvalifikacije za Evropu sledece god , niti smo realizovali neki veliki transfer osim Bena i Kange , nosiocima isticu ugovori ...