Rešena Sergejeva sudbina, ali Lacio ima veći problem!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.06.2020.
08:43
Izvor: Sportske.net

Lotito presekao, ali to je ipak u drugom planu, jer će Rimljani biti na velikom iskušenju...

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Klaudio Lotito je stavio tačku.

Naime, predsednik Rimljana je rekao da neće spustiti cenu, ali i da ne veruje da će je neko platiti. PSŽ je zainteresovan za Sergeja Milinković-Savića, ali najviše što bi ponudili je 70 miliona evra, odnosno 80, ako i Adam Marušić biude deo dogovora.

No, Lotito traži 100, u Italiji kažu da mu to niko nije bio spreman da plati ni prošlih sezona, kada nije bilo korone.

Zbog toga će Srbin ostati još jednu godinu u Laciju sa kojim ima ugovor još tri sezone, verovatno će uslediti nova povišica, 3.5 miliona plus bonusi, sada ostaje sam na vrhu najplaćenijih igrača "L'Akvila", ostavio je iza sebe bombardera "Imobilea".

Kako kaže Karl Hajnc Rumenige, nema ništa od ludog leta kada su transferi u pitanju.

"Niko nije spreman da plati 100 miliona za igrača u ovakvoj situaciji nakon pandemije", konstatovao je prvi čovek Bajerna.

Lacio večeras igra derbi u Bergamu protiv Atalante, Juve je otišao na +4, pritisak je na Rimljanima, neće biti lako, tim pre što Inzagi ima mnogo problema sa povredama.

Danas izostaju, Leiva, Lulič, Marušić i Luiz Felipe, veoma bitni igrači, kako igra Atalanta, biće veoma teško za Rimljane, iako nema publike na "Komunaleu" u Bergamu.

baner 8


Sergej je u timu, a Inzagi će početi sa neuobičajenom 3-5-2 formacijom i dva napadača, Kaisedom i Imobileom. Kod Atalante, Pašalić je suspendovan u zaostalom meču za vikend protiv Sasuola, ali se vraća sjajni Josip Iličić.

Ovo je bez sumnje derbi kola, još se sećamo sjajne jesenje predstave na "Olimpiku" koja je završila 3:3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Wednesday, 24.06.2020
17:26

Hiljadu prvi put naslov da se zna sudbina Sergeja sa istim zaključkom da ostaje u Laciju. Smehotres. A sutra je novi dan. Možda će se pojaviti Juve, PSG, samo nebo zna, odnosno novinar koji je zadužen od Kežmana da spinuje za Sergeja.

avatar
Jagger86
Wednesday, 24.06.2020
14:47

Nažalost po hiljaditi lopurde iz Torina će biti šampioni.Voleo bih da se Lazio bori do kraja, ali mislim da će im ovo gostovanje biti preteško.