Repovi pariske pobede, Nejmarovo "veliko srce", Mbape otišao direktno kod predsednika! Ko plaća ceh?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.12.2019.
09:01
Izvor: Sportske.net

Mnogo zvezda na malom prostoru. Nejmar gestom kupio javnost, u pozadini traje sukob...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Glavna vest iz lake pobede PSŽ protiv Galatasaraja je Nejmar potez, prepustio je Kavaniju izvođenje penala. Sećate se kako su se otimali za loptu kada je Brazilac stigao u PSŽ, njihovi odnosi nisu dobri, ali je "Nej" pokupio simpatije javnosti.

"On zaista ima veliko srce, sjajan gest, to je putokaz i za tim. Nejmar je naš igrač odluke i sve je bolji. Našao je formu, sada je sve lakše"
, kaže Tuhel.

Na neki način to je poruka za Mbapea koji je takođe postigao gol protiv Turaka.

Naime, javna je tajna da su Nemac i Mbape na ratnoj nozi, odnosno da sjajni fudbaler ima niz primedbi na ponašanje trenera.

"L'Ekip" piše da je Mbape razgovarao direktno sa predsednik Al-Kelaifijem, da se žalio da Nejmar ima bolji tretman od njega, da mu Tuhel popušta, dok je Mbapea sklonio iz tima kada je zakasnio na trening.

Scena iz Monpeljea kada prilikom zamene Mbape nije ni obraćao pažnju šta mu trener govori ostavila je gorak ukus. Španski mediji tvrde da je Mbape odbio da pregovara oko novog ugovora, delom i zbog toga što nije siguran da će Tuhel otići. Sigurno je da bi PSŽ radije žrtvovao trenera koji ionako gleda ka Bajernu, nego najtalentovanijeg igrača na svetu.

Saga se nastavlja, Real se nada i čeka, oni nijednim potezom ne žele da ugroze mogućnost da dobiju "Galaktika" za sledeću deceniju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 12.12.2019
13:31

Nejmar je, bez obzira na lakog protivnika, odigrao savršen meč. Njegovi pasovi, potpuno odsustvo sebičnosti i na kraju situacija oko penala pokazuju kako može da postane najbolji.