Remi u Bergamu, ''Bleki'' pocrveneo!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.02.2018.
19:57
Izvor: Sportske.net

Posle par odličnih partija u dresu Fiorentine, Nikola Milenković večeras zaradio isključenje.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

U pretposlednjoj večerašnjoj utakmici 25. kola Serije A, Atalanta i Fiorentina podelili su bodove u Bergamu, bilo je 1:1.

Naš mladi reprezentativac Nikola Milenković je ponovo bio u startnoj postavi ekipe iz Firence, ali ovaj meč mu neće ostati u lepoj uspomeni.

Fiorentina je povela već posle 16 minuta igre, golom hrvatskog internacionalca Milana Badelja, a domaćin je do izjednačenja stigao u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Petanja savladao golmana Sportielja.

Drugi deo igre doneo je manje sadržajan fudbal, bez novih golova, ali i bez mnogo prilika.

Nažalost, finiš meča obeležio je naš Nikola Milenković, koji je u samo par minuta zaradio dva žuta kartona i pre vremena je morao u svlačionicu. Drugi žuti karton dobio je posle prekršaja nad Gomezom, koji ga je prošao uz aut liniju, a naš defanzivac ga je rukom zaustavio i za sudiju nije bilo dileme.

Dakle, popularnog ''Blekija'' nećemo gledati u sledećoj utakmici ''Ljubičastih'', protiv Kjeva, ali verujemo da će posle isteka suspenzije ponovo zauzeti mesto u startnoj postavi.

Podsetimo, večeras od 20:45 igraju još Milan i Sampdorija.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Sunday, 18.02.2018
22:21

Bleki, ko moj ker 🐶

avatar
Monday, 19.02.2018
14:57

Napisao si to vec.

avatar
Sunday, 18.02.2018
21:30

To ce mu biti veliki problem u karijeri, morace vremenom da nauci da se obuzda(va), samo da (u tom pogledu) ne krene stopama Ramosa, Pepea, Montera, Materacija...