Remi Portugalaca "očekivan", sad prete Srbiji, Luka Jović ima odgovor!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.03.2019.
09:29
Izvor: Sportske.net

Čini se da remi nije iznenađenje, pogotovo kada pogledate istoriju. Veruju da će ceh platiti "Orlovi", pribojavaju se Luke Jovića.

EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES
EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Povezane vesti

Portugal gotovo nikada ne pobeđuje na startu kvalifikacija, pa je zato remi, na neki način i očekivan. Današnji mediji kažu da je tim odigrao dobro, da je Ukrajina veoma tvrda, da je Pjatov sjajno brani, ali i da prokletstvo traje.

O čemu se radi?

Od kvalifikacija za EP 2000. godine, Portugal nije dobio nikoga na startu. U stvari, ako se pogleda istorija, od 15 nastupa, uključujući i sinoćnji meč, oni nisu dobili prvu utakmicu čak 11 puta.

Sa jedne strane poznato je da sporije startuju.

"Igrali smo dobro, ali je i rival bio jak. Nismo nezadovoljni, mislimo o Srbiji, to moramo da dobijemo", kaže Bernardo Silva.

Mediji prilični potcenjuju "Orlove", smatraju da je Srbija ipak slabija od Ukrajine i da će im posao biti olakšan neigranjem Matića i Kolarova.

Santoš već razmišlja o tom meču, kaže da ekipa nije imala dovoljno sreće, ali i da je Ukrajina odličan, disciplinovan tim.

Mediji prenose i izjavu Luke Jovića, pribojavaju se njegove forme.

"Odlično je što ćemo igrati na stadionu Benfike, gde nisam imao baš puno prilike da igram"
, rekao je Jović podsetivši da mu Benfika nije verovala, da su ga pustili u Nemačku i da će sada dobiti ipak mrvice od transfera jednog od najboljih mladih napadača u Evropi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke