Remi na "San Siru" - Milanu izmiče Liga šampiona

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.04.2018.
23:00
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" propustili priliku da smanje zaostatak za Rimljanima i Interom. Sedam kola pre kraja Liga šampiona deluje kao nerealna opcija.

Epa/Matteo Bazzi
Epa/Matteo Bazzi

Povezane vesti

Treću utakmicu za redom ekipa Đenara Gatuza nije uspela da reši u svoju korist, iako je duel sa Sasuolom bio sjajna prilika da se upišu tri boda nakon poraza i remija u derbijima sa Juventusom i Interom.

Milan je večeras na "San Siru" remizirao sa Sasuolom rezultatom 1:1 (0:0) i tako propustio priliku da ozbiljnije smanji zaostatak za ekipama iz Rima i Interom.

"Rosoneri" su dominirali večeras, kontrolisali dešavanja na terenu i jurišali ka trijumfu ali su se u 75. minutu suočili sa velkim problemom.

Gostima je pošlo za rukom da povedu iz jednog od tri upućena šuta u okvir gola. Mateo Politano doveo je Sasuolo u vođstvo u 75. minutu tako da je Milan bio primoran da juri rezultat.

Golman Sasuola poslao je loptu na polovinu Milana, nakon intervencije Leonarda Bonućija usledio je pas Macitelija iza leđa odbrane domaćih a Politano koji je izbegao ofsajd zamku tukao je sa 20 metara i pogodio mrežu.

Gol pogledajte OVDE!

Milan je potom krenuo svim silama ka golu Sasuola. Četiri minuta pre kraja odbrana gostujućeg tima nije odreagovala kako treba tako da je Nikola Kalinić uspeo da primi loptu na penalu i da je nakon "piruete" pošalje pod prečku.

Gol Nikole Kalinića pogledajte OVDE!

Iako se nakon izjednačujućeg gola koji je postignut u 86. minutu igralo još gotovo deset minuta Milan nije uspeo da dođe do pobedonosnog gola.

"Rosoneri" su osvojili bod i smanjili zaostatak za Romom i Interom ali bi ih pobeda mnogo više približila rivalskim ekipama koje se bore za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.04.2018
00:10

Lep gol Kalinica. Nisam gledo utakmicu ali sazetke jesam. Milan je izgledo traljavo a Sasuolo kao i svaki tim koji se „čupa“.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 09.04.2018
18:43

Steta sto nisi video sta je promasio pre tog gola...

avatar
rossonero_t
Sunday, 08.04.2018
23:34

Kalinicu panju idi u Kinu!

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 08.04.2018
23:32

..koja LŠ ljudi? Od 3 tima koja su ispred Milana 2 treba da kiksaju a u istom periodu Milan mora da dobije prakticno sve do kraja! A sledece kolo mu gostuje Napoli..

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 09.04.2018
00:05

i ja to kazem. pisu ko da su blizu LS a ne miljama daleko.

avatar
Fausto87
Tuesday, 10.04.2018
15:24

Naslov posta mora biti bombastican da ljudi kliknu na njega :-). Kakva LS, davno je Milan izgubio sanse za borbu za 4. mjesto.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Sunday, 08.04.2018
23:30

Liga šampiona je izgubljena na početku sezone i gubicima bodova protiv juventusa i intera.I da je Milan pobedio ne bi to nešto bitnije promenilo.

avatar
Alister Krouli
Sunday, 08.04.2018
23:41

Milan je gubio bodove od Sampdorije, Veronu, Beneventa, Atalante, Sasuola... To su ključni bodovi. To što je gubio od Juventusa, Rome, Intera, to je očekivano. Juve je najjači u Italiji, Roma dobra za Seriju A, Inter je kvalitetan kao i Milan.. Da su uzeli bodove samo Sasuolu, Veroni i Beneventa imali bi +7. Bili bi egal za LS.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 09.04.2018
18:27

Slažem se,ali zadnju šansu su sjebali sad protiv intera,i da su dobili sasuolo ne bi ništa promenulo,naslov teksta je ne ozbiljan jel je ne realno da rivali kiksnu i da Milan ima šansu za ls.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 09.04.2018
18:18

Od Udinezea...

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 08.04.2018
23:24

21 bod u opticaju.....raspored nije lagan za lacio...pa ni za inter...imaju par slicnih protivnika s milanom....prosipace se jos bodovi....videcete

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 08.04.2018
23:38

Da, da, protiv Napolija sa Zapatom i Musakiom, idemo u nove pobede. Mi cemo ih prvi prosuti mada je veliko pitanje da li su to za nas uopste kiksevi...

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 10.04.2018
13:52

dobro...ja kontam da smo oslabljeni...ali da li su napolitanci u vrhunskoj formi???!....ako su mogli protiv sasuola i jos pacerskih ekipa da jedva cupaju bodove...sto ne bi milan mogao do za vas neke senzacije???....ne kontam kako navijaci milana ma koliko klub bio los odustaju pre vremena.....pa do sad smo skoro naj ekipa...od zime...zao mi je sto promena nije dosla pre mada sam bio skeptican povodom rina.....lik radi maksimalan posao....sem sto mu zameram igru krilnih igraca na kontra stranama....u ovom mecu se videlo da bi desnjak mogao bar tri puta fatalno da ugrozi ubacajem protivnicki gol...ali ok....cak sta ne bi se bunio da suso i ovaj drugi menjaju strane tokom meca ali....ne...to im se mora nacrtati...ako ste pratili djerar je prosle sezone miksovao sa susom...ove toga nema!...to je problem za kalinica....kutronea pa i silvu...nema bocnih lopti ka njima vec izvlacenje na sut koji je sve samo ne to!

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 09.04.2018
00:06

al najvise ce prosuti milan

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 08.04.2018
23:13

Sest minuta nadoknade, SEST godina tuge. Protiv Napolija bez Bonucija, mozda i Romanjolija. Nista veceras nismo videli sto vec nismo znali, a ni pobeda nista ne bi promenila, samo bi davala nekakvu (neutemeljenu i) laznu nadu iako je uvek lepo dobijati, ne kazem da nije sve dok je to fer (i posteno) ostvareno. Kada ce se vise zavrsiti ovaj kosmar i hoce li ikada, moje je pitanje?

avatar
Vlado rosonero
Sunday, 08.04.2018
23:11

Nmg da vjerujem! Koliko nam je trebala ova pobjeda da se makar borimo do kraja za LG sampiona i oni kiksaju. Prvo poluvrijeme smo dobro igrali, drugo samo zadnjih 5 min. Uzas ja ne vjerujem.

avatar
Ali baba
Sunday, 08.04.2018
23:10

Da smanje zaostatak za romom i interom koji su izgubili, a lacio je pobedio

avatar
Alister Krouli
Sunday, 08.04.2018
23:06

Musakio, Rodriguez, Antoneli, Abate, Bonaventura, Bilja, Kesi, Montolivo, Lokateli, Kalinic. Svi su oni jedna prazna kesa. Veze sa zivotom nemaju. Svi su za odstrel. Silvu treba forsirati, ima talenat, mlad je, klinac od 21 god, dosao u drugu zemlju, drugu kulturu, drugi jezik. Treba vremena da se prilagodi. Nov tim, treba vremena. Milan je nesto kao i Zenit, slaba igra, sve traljavo. Niko nikada nije ništa osvojio prve godine sa novim timom.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 08.04.2018
23:39

Zaboravio si Zapatu i Borinija:-D

avatar
lol
Sunday, 08.04.2018
23:05

To je to.I ako sam verovao i mislio da imamo kakve takve sanse da sustignemo konkurente i uspemo nekako da uhvatimo poslednji voz za LS,sada je jasno da je san o LS ove sezone zavrsen.Prvo bi cestitao igracima Sasuola na neresenom rezultatu (za njih vredna kao pobeda) dosli su da igraju anti fudbal i uspeli su,fantaasticna odbrana ma nestvarno dobra igra,kapa dole.Sa druge strane Kesi tragicar,promasiti prazan gol sa 2m je nezamislivo ali neka,napadali su ali jalavo,nisu ni zasluzili da pobede,ostaje pak zal eto da nas sreca pogleda i da Bonaventura napokon nesto uradi u poslednjih 6 utakmica dobro za Milan ali nista opet.Nije problem sto smo igrali nereseno,vise me boli cinjenica da cemo ovih par kola igrati epizodnu ulogu do kraja prvestva.I jos nesto,pokazali smo da nemamo vodju u timu,igraca koji uzme stvar u svoje ruke a to drugovi kosta,a kako ce Milan izgledati sledece sezone vrv ne znaju ni oni Kinezi.

avatar
Sunday, 08.04.2018
23:03

Ништа горе него кад у утакмици где су 3 бода обавезна ти једва ишчупаш бод ! Нека одиграмо и ЛЕ наредне сезоне није толико страшно, па кроз исту да сазревамо за ЛШ ! ХРИСТОС ВАСКРС !