"Reklama" godine - Mesi daje, ti piješ! Iker na "ispiranju", Điđi je najveća faca!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.12.2020.
18:35
Izvor: Sportske.net

Jedna od boljih fora.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Lionel Mesi je ušao u istoriju kao najbolji strelac jednog kluba, prestigavši legendarnog Pelea.

Čuveni Brazila je nastupajući za Santos postigao 643 gola, a Mesi ga je na meču sa Valjadolidom i zvanično preskočio i stigao do brojke 644.

U to ime, kompanija Badvajzer sprovela je jednu od jačih i genijalnijih akcija - svaki golman, kome je Mesi dao gol, a ima ih čak 160, dobio je paket piva! Još jače - u svakom paketu bilo je onoliko piva, koliko im je Mesi dao golova u karijeri.

Najbolje je prošao Dijego Alveš, kome je Mesi "spakovao" čak 21 gol u karijeri, a lepim paketom Badvajzera može da se pohvali i legendarni kapiten Real Madrida koji je u ime Mesijevog rekorda dobio 17 piva.

Tviterom i kruže fore da je Kasiljas završio na ispiranju, da otvara podrum pića, što je bilo i očekivano, jer je ipak bio najveći Mesijev rival među golmanima.

Ipak, najveći gospodin ispao je Điđi Bufon, koji se pohvalio ovim poklonom, uz poruku:

"Hvala na pivu, shvatiću ovo kao kompliment. Imali smo neverovatne bitke tokom prethodnih godina. Čestitam na rekordu od 644 gola, zaista neverovatno dostignuće. Živeli", poručio je Bufon.

Baner

Priznaćete, opasan marketinški potez Badvajzera i "besplatne" reklame velikana kao što je Điđi Bufon.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 25.12.2020
23:58

Hahahaha, Jedna od naj jacih, mozda i naj jaca reklama u vezi fudbala! Kasiljas stvarno moze da otvori pivnicu, koliko je paketa to jest golova dobio od Meija! Mesi ih je punio ko vrecu sa slamom, ali naj sladje mu je bilo kad je punio Kasiljasa! Jednom je Kasiljas izjavio, kad su ga pitali zasto ide u porto posle reala, on je reko, da ga je Mesi punio golovima i kad je branio za jak klub real, a kad bi otiso u slabiji klub Mesi bi ga jos vise punio, zato je otiso u porto, tako bar rece Kasiljas!

avatar
Bádr Hari
Friday, 25.12.2020
01:23

A mlađani Buffon dobio samo 2, e da je moj idol Messi šutirao još milion puta bilo bi i više piva. 😂

avatar
Badr Hari
Thursday, 24.12.2020
20:49

Normalno da je Điđi najveća faca kada se konačno osvetio Barsi za to što ih je Real opljačkao Oliverom pre 3 godine u LŠ. U to ime živeli. 😂😂😂

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 24.12.2020
19:47

OMG, kakvo leglo idolopoklonstva.