"Redsi" bi da nastave niz, šta je sa skupim pojačanjem? (SASTAVI)

Autor: Ivan Cvetković
subota 01.09.2018.
13:15
Izvor: Sportske.net

Igrači spremni.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Četvrto kolo Premijer lige Engleske otvoriće duel između Lestera i Liverpula.

"Redsi" žele da nastave dobar niz rezultata i ostanu na vrhu tabele, a idealna prilika za to je gostovanje Lesteru koji će biti uskraćen za usluge Džejmija Vardija.

Ono što upada u oči jeste da nema letošnjeg pojačanja Fabinja koji još uvek nije započeo zvanični meč.
Sa druge strane, "Lisice" će učiniti sve da otežaju posao pulenima Jirgena Klopa, ovo je njihov sastav.
Utakmica počinje od 13.30.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Saturday, 01.09.2018
15:05

Keita na klupi. Fabinjo kući gleda na tv. Ispade da je samo golman pojačanje. Samo idioti mogu uzeti šaćirija kad su mogli Promsa koji je 5-6 puta bolji igrač, a skuplji 5 miliona od zdepastog. Odličan posao Sevilje.

avatar
x90x
Saturday, 01.09.2018
14:27

Klop nije jedan od trenera-panicara , covek mu daje vremena da se uklopi u stil igre Liverpula.
I Endi Robertson je prvu utakmicu za LFC odigrao tek u Decembru kada je bio spreman (i uz povredu Morena), pa vidite ga danas...
Niko ne sumnja da ce Fabinjo igrati kada bude u potpunosti usvojio Klopov nacin igre. Mada, niko mu nece pokloniti mesto u timu, morace dobrooo da se oznoji da ga zasluzi.

avatar
Algebrons
Saturday, 01.09.2018
13:26

Fabinja (a rekao bih i Šaćirija) je Klop uzeo na zub, a koga on tako ''uzme'', ne naigra se, iako ga uporno hvali i govori kako treba vreme da se adaptira. Najstariji meni poznati primer tog sindroma je Ivan Perišić u Dortmundu, gde je bio, po meni, ubedljivo najbolji igrač sezone (11/12) u tom klubu, a startovao je jedva 5-6 utakmica. da bi mu sledeće sezone pružio još manje šanse, a onda sledi Perišićev bum nakon što je pobegao od Klopa. Istu stvar možemo reći i za Jojića (koji doduše ni nema kvalitet za taj nivo fudbala) - momak je bio ubedljivo najproduktivniji igrač u onoj polusezoni kada su svi u Dortmundu bili povređeni, a onda - mrak, totalno nezasluženi. U Liverpulu su to Moreno, dvojica novajlija i naš duo.

avatar
_Goran_
Saturday, 01.09.2018
17:29

Pa taj Moreno je odbrambeno u rangu sa Mileticem iz Partizana... Kako bre Moreno nezasluzeno, lik je katastrofa..

avatar
BeRealisticDemandThe
Monday, 03.09.2018
13:31

Moreno rupa i kiksara kao i karijus i lovren.Nezasluzeno on sedi na klupi i mlati pare,meni bi on na primer nosio vodu igracima za to je dobar :)

avatar
Algebrons
Sunday, 02.09.2018
08:23

Poušavaš da kažeš da je Arnlod defanzivno odličan bek? Ne bih rekao.

avatar
xman
Saturday, 01.09.2018
19:45

Prvo, koji je razlog da Klop uzme Fabinja na zub? Drugo, na osnovu cega tvrdis da je Sacirija uzeo na zub, decko je doveden da bude rezerva. Jojic je u tom trenutku bio dobar, ali posle oporavka od povrede kvalitetom nije mogao do prvih 11, sto pokazuje i to gdje je on sada. I za kraj, nas duo?? Pa daj malo objektivnosti. Ko normalan, moze da kaze da je Klop upropastio Markovoca, pa i Rodzers mu je bio trener, i nije se naigrao. Da mozda nije problem u njima dvojici?